Connect with us

Top Story

EKSKLUZIVNO (FOTO) Otkrivamo SVE o novoj seriji Marije Bergam i Viktora Savića – 12 REČI!

Published

on

Kako je to glumica Marija Bergam, zvezda hit serijala Dragana BjelogrlićaSenke nad Balkanom“, ranije već otkrila, trenutno je angažovana na snimanju nove serije „12 reči“ koja će biti emitovana na kanalu Superstar.

Pročitaj još Vuk Kostić piše scenario za film o proboju SOLUNSKOG FRONTA! Prvi svetski rat kao inspiracija za PUKOTINU

U seriji će osim nje igrati i Viktor Savić (serija Vojna akademija),  Filip Đurić (serija Grupa), Denis Murić (serija Grupa) i Miloš Pejović (serija Biser Bojane), a krimi-drama „12 reči“ u režiji Jelene Stolice (film Tierra Utopia) uvodi nas u spregu finansijskih malverzacija, kriminala, pravosuđa, uz bogatu lepezu međuljudskih odnosa.

Pročitaj još EKSKLUZIVNO Film i TV SAZNAJE – Snimanje BESE od 15. septembra! Druga sezona JOŠ RASKOŠNIJA – strani glumci, autori i brojne lokacije u Evropi

Marija Bergam tumači majku dva dečaka koja se grčevito bori da sačuva porodicu, dok Viktor Savić ima zadatak da nam dočara lik advokata.

SINOPSIS

Kriminalistička drama “12 reči” je serija o advokaturi u mreži organizovanog kriminala i sudstva, u kojoj sve ima cenu osim poverenja.

Pročitaj još Počinje snimanje filma i serije ZLATNO DOBA – u glavnim ulogama Viktor Savić, Sloboda Mićalović, Andrija Kuzmanović i DRAGAN BJELOGRLIĆ!

Mladi pravnik sa problematičnom prošlošću dobija posao u kancelariji poznatog beogradskog advokata. Postaje zastupnik odbrane u velikom procesu protiv mafijaškog bosa čija imperija je uzdrmana. Na putu svoje ambicije i napretka u advokatskoj karijeri uvučen je u igru krupnog kapitala, hakerskog podzemlja i crnih tokova novca.

Suočen sa ličnom krizom i sa strukturama moći, moraće da bira između lojalnosti i pravde…

Foto SUPERSTAR

Continue Reading
Advertisement