Connect with us

FILM

Vuk Kostić piše scenario za film o proboju SOLUNSKOG FRONTA! Prvi svetski rat kao inspiracija za PUKOTINU

Published

on

Posle velikog glumačkog uspeha u hit serijama „Ubice mog oca“ gde već četiri godine nosi „kožu“ inspektora Aleksandra Jakovljevića, i „Južni vetar“ u kojoj nam se predstavio kao dopadljivi negativac Sparta, Vuk Kostić je, kako saznajemo, spreman za novu rolu. Ovog puta – scenariste.

Pročitaj još ŠOK! Jana Milić, Zoran Pajić i Stefan Buzurović u trci za glavne uloge u novoj Pinkovoj seriji: JUGOSLOVENKA odlaže nastavak snimanja sapunice ISTINE I LAŽI?

Naime, naš poznati glumac, sa filmom „Pukotina“ koji će producirati Miroslav Miša Mogorović, debitovao je kao scenarista i odvažio se da zakorači u svet kinematografije sa druge strane kamere. Kako je Mogorović otkrio, Kostićeva „Pukotina“, priča je posvećena je jedinici koja je u Prvom svetskom ratu probila Solunski front.

Kao inspiracija Kostiću je poslužio herojski čin tih vojnika, a saradnica na scenariju mu je Ivana Cici Dimić.

Pročitaj još UKLETA SERIJA! Baba Vanga zagorčala živote GLUMCIMA! Evo KO je skinuo PROKLETSTVO…

Kako poručuje poznati producent njegova kompanija „Art i Popkorn“ za predstojeću sezonu priprema nekoliko filmova, a među njima „Nije loše biti čovek“ Dušana Kovačevića kojim se naš poznati režiser vraća filmu posle 17 godina, zatim „Strahinja“, dobitnika berlinskog Zlatnog medveda Stafana Arsenijevića, a tu su i „Dunav“, „Brod budućnosti“, „Četvrti kralj“ i večiti gubitnik konkursa Filmskog centra Srbije, film Lordana Zafranovića „Djeca Kozare“.

Pročitaj još Branko Tomović, naš najuspešniji glumac na zapadu, EKSKLUZIVNO za FILM I TV OTKRIVA SVE o novom filmu VAMPIR – Uvek sam želeo da snimam u SRBIJI!

Iza Mogorovića stoje i filmovi Like a bird i „Najlepša je zemlja moja“ nemačke rediteljke Mihaele Kezele, „Poslednji Srbin u Hrvatskoj“ Predraga Ličine, „Rekvijem za gospođu J.“ Bojana Vuletića, „Tata“ Markusa Milera, „Brat Dejan“ Bakura Bakuradzea, „Enklava“ Gorana Radovanovića, „Ničije dete“ Vuka Ršumovića, „Cirkus Kolumbija“ oskarovca Danisa Tanovića, „Žal za istokom“ Darije Oniščenko, „Nebo iznad nas“ Marinusa Grothofa…

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement