Connect with us

Top Story

SRCE ZLOČINA – novi serijal o ubistvima za vreme vladavine SLOBODANA MILOŠEVIĆA! Evo ko će glumiti DADU VUJASINOVIĆ

Published

on

Izgleda da smo dobili novi trend. Barem kada je reč o novoj temi kojom će nas posle krimi priča obasuti producenti TV serija. Slobodan Milošević. Posle serije Porodica koju za United Media grupaciju priprema Firefly produkcija, a koja će pratiti poslednje dane Miloševića u Srbiji, ove jeseni i na RTS stiže novi serijal o Miloševiću. Ovog puta o zločinima počinjenim tokom njegovog režima. Reč je o drugoj sezoni dokumentarnog programa „Srce zločina„.

Prva epizoda posvećena je misterioznoj smrti novinarke Dade Vujasinović, a ostali junaci biće muškarci ubijeni devedesetih. Rekonstrukcije slučajeva snimane su na autentičnim lokacijama, sa akterima koji su u velikom broju slučajeva i sami učestvovali u istragama. Priče su ilustrovane i sudskom i policijskom dokumentacijom – fotografijama, snimcima i dokumentima.

Pročitaj još Film IME NARODA otvara Palićki filmski festival! Ljubomir Bandović – Srbija premalo zna o svojim HEROJIMA! Svetozar Miletić jedan je od njih

Neki zločini su priča za sebe, a neki su poslužili kao povod za analizu sličnih situacija i problema koji dovode do nasilja, ubistava i drugih krivičnih dela.

Sagovornici su svedoci zločina, žrtve, policajci, sudije, tužioci, advokati, doktori, psiholozi, forenzičari, predstavnici državnog i nevladinog sektora.

Novinarku Dadu Vujasinović igra Jovana Stević, koja je već igrala novinarku u seriji „Ubice mog oca“. Mlada glumica prvo je diplomirala menadžment u umetnosti i novinarstvo, a zatim u 31. godini upisala i glumu u klasi Vide Ognjenović i Ivana Bosiljčića na Fakultetu savremenih umetnosti. Zakon dopušta da se na državnom fakultetu primaju samo glumice mlađe od 25 godina.

Pročitaj još Reditelj Dorđe Stanimirović o seriji koja je oduševila Srbiju – PREŽIVETI BEOGRAD je antidepresiv domaće kinematografije! To su PRIJATELJI na srpski način

– Četvrti put igram novinarku, a ovo je prvi put moja glavna uloga – kratko je rekla Jovana za Kurir, koja nije mogla da na otkrije više detalja o samoj seriji.

Pored dokumentarno-igranog serijala „Srce zločina“, publiku naredne godine očekuje serija „Porodica“, čiji junaci će biti članovi porodice Milošević. Pet nastavaka kao reditelj i scenarista potpisuje daroviti autor mlađe generacije Bojan Vuletić. Očekuje se da ova priča privuče veliku pažnju publike ne samo iz Srbije.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement