Connect with us

Featured

FILM I TV SAZNAJE: Snima se serija po autobiografiji ŽARKA LAUŠEVIĆA – Godina prođe, dan NIKAD!

Published

on

Produkcija Firefly uprkos svim ograničenjima koja je TV svetu donela pandemija koronavirusa vredno i užurbano radi na novim projektima. Serija „Porodica“ o poslednjim danima Slobodana Miloševića na vlasti i njegovoj porodici, kako je predviđeno počela je da se snima 11. juna, a glumci su već drugu nedelju na setu. Ipak, kako je reč o projektu koji je izazvao kontroverze i privukao veliku pažnju javnosti, u Firefly-u su nam objasnili da dalje priče o ovoj seriji prema njihovoj zvaničnoj odluci – neće biti. Barem ne do premijere.

pROČITAJ JOŠ FILM I TV EKSKLUZIVNO SAZNAJE – “Slučaj porodice Bošković” od septembra na RTS! Od 1. jula nastavak snimanja! Stiže 49 novih epizoda

Međutim, „Porodica“ nije jedini projekat koji nam stiže iz ove kompanije. Tokom leta, a najverovatnije krajem jula trebalo bi da počne snimanje neobične serije „Crna svadba„, psihološkog trilera sa elementima horora, koja nas kroz krimi radnju uvodi u neobični svet magije i drevnih obreda istočnih krajeva naše zemlje.

Pročitaj još SAZNAJEMO – Stiže srpski DOSIJE IKS! Početkom jula počinje snimanje nove domaće serije – BELEŽNICA! U glavnoj roli MOMČILO OTAŠEVIĆ

Tajkun Dragan Bjelogrlić

Kada je reč o drugoj sezoni serije Tajkun iz FireFly produkcije potvrdili su nam da konkretnih planova za nastavak još nema, kao da se još nije počelo ni sa radom na scenariju za nastavak.Ipak, najzanimljivija vest je svakako ta da u segmentu ponude za serije za koje postoji dugoročni plan i koje će se sigurno snimati, ali su tek u fazi razvoja ideje i pripreme za početak pisanja scenarija stoji jedan veoma zanimljiv naziv – Godina prođe, dan nikad.

-Tako je. Firefly produkcija će snimati seriju po romanu Žarka LauševićaGodina prođe, dan nikada„. O tom projektu, kao i ostalima među kojima su serije po romanu Borislava Pekića, zatim Blok 27 ili Supernova, a koje sve spadaju u projekte na kojima tek počinjemo da radimo, još nema detaljnijih informacija. Sigurno je samo da će biti snimane – poručila je Milica Budić, PR Firefly produkcije.

Crna-svadba-serija

Pročitaj još Mirjana Karanović dobitnica priznanja LIFKA Festivala evropskog filma PALIĆ

U nadi da će Žarko Laušević odigrati sebe u seriji zasnovanoj na njegovoj autobiografskoj priči iščekujemo leto kada će se više znati o novim serijama Firefly produkcije. Ono što nam sigurno predstoji jesu serije Klan, Porodica i Crna svadba.

Foto Promo

Advertisement