Connect with us

Top Story

Igra sudbine 108. epizoda: ŠOK! Ministar Vukašinu otkriva KO JE NARUČIO Aleksino UBISTVO! Da li je to…

Published

on

Aleksa više nije u komi. Ali nije više ni Ožegović. Situacija se komplikuje. Planovi padaju u vodu. On Adu zove majkom, Ivana i ne prepoznaje, Milinog imena se ne seća, ali zna da mu je sekretarica. Jedino u šta je siguran jeste to da je on direktor Kan holdinga i da mu je Sofija Šubarević verenica.

Pročitajte još TOP 10 domaćih serija koje nas očekuju OVE JESENI! Državni službenik, Tajna vinove loze, Klan, Močvara, Beležnica, Hotel BALKAN, 12 Reči, Kralj…

Luki to opasno smeta, ali Sofija u tome vidi njihovu veliku prednost. U novoj 108. epizodi serije Igra sudbine videćemo kako jadnog Aleksu lako obrlati da potpiše PRAZAN PAPIR, dok iz prikrajka to sve posmatra Donka. Plan vam je jasan. A Donka će nešto ranije otkriti Matiji da su njeni apetiti upravo porasli. Sada hoće sve! Da li je potpisom ovog praznog papira Aleksa Donki omogućio UPRAVO TO! SVE.

Pročitajte još Igra sudbine: Matija i Luka žele da proglase ADU LUDOM! Ada konačno shvata – MATIJA stoji…

Ipak, dok oni lagano korak po korak ostvaruju svoje monstruozne namere, Vukašin nije besposlen. Slučajnom posetom Ministru u želji da ga angažuje kako bi se pronašao onaj koji je vozio automobil koji je udario Aleksu, otkriće nešto što nije očekivao. Ministar će mu reći ko je organizovao Aleksino ubistvo. Da, reč je o Sofiji Šubarević.

Pročitajte još JUŽNI VETAR 2: Ana Nikolić ipak neće slomiti srce MARAŠU! Avramović poručio – ONA NEĆE IGRATI u nastavku!

Neprijatno iznenađenje čeka i Adu od Orlanda. On će joj reći da je Matija taj koji je organizovao Sofijino i Lukino venčanje. Ima li kraja šokovima u seriji IGRA SUDBINE

Foto Prva

Advertisement