Naslovna Top Story Igra sudbine 108. epizoda: ŠOK! Ministar Vukašinu otkriva KO JE NARUČIO Aleksino...

Igra sudbine 108. epizoda: ŠOK! Ministar Vukašinu otkriva KO JE NARUČIO Aleksino UBISTVO! Da li je to…

Aleksa više nije u komi. Ali nije više ni Ožegović. Situacija se komplikuje. Planovi padaju u vodu. On Adu zove majkom, Ivana i ne prepoznaje, Milinog imena se ne seća, ali zna da mu je sekretarica. Jedino u šta je siguran jeste to da je on direktor Kan holdinga i da mu je Sofija Šubarević verenica.

Pročitajte još TOP 10 domaćih serija koje nas očekuju OVE JESENI! Državni službenik, Tajna vinove loze, Klan, Močvara, Beležnica, Hotel BALKAN, 12 Reči, Kralj…

Luki to opasno smeta, ali Sofija u tome vidi njihovu veliku prednost. U novoj 108. epizodi serije Igra sudbine videćemo kako jadnog Aleksu lako obrlati da potpiše PRAZAN PAPIR, dok iz prikrajka to sve posmatra Donka. Plan vam je jasan. A Donka će nešto ranije otkriti Matiji da su njeni apetiti upravo porasli. Sada hoće sve! Da li je potpisom ovog praznog papira Aleksa Donki omogućio UPRAVO TO! SVE.

Pročitajte još Igra sudbine: Matija i Luka žele da proglase ADU LUDOM! Ada konačno shvata – MATIJA stoji…

Ipak, dok oni lagano korak po korak ostvaruju svoje monstruozne namere, Vukašin nije besposlen. Slučajnom posetom Ministru u želji da ga angažuje kako bi se pronašao onaj koji je vozio automobil koji je udario Aleksu, otkriće nešto što nije očekivao. Ministar će mu reći ko je organizovao Aleksino ubistvo. Da, reč je o Sofiji Šubarević.

Pročitajte još JUŽNI VETAR 2: Ana Nikolić ipak neće slomiti srce MARAŠU! Avramović poručio – ONA NEĆE IGRATI u nastavku!

Neprijatno iznenađenje čeka i Adu od Orlanda. On će joj reći da je Matija taj koji je organizovao Sofijino i Lukino venčanje. Ima li kraja šokovima u seriji IGRA SUDBINE

Foto Prva

Čekirajte Obavezno

HIT! Tihomir Stanić snima seriju NOBELOVAC o Ivi Andriću! Uloge dobijaju Dara Džokić, Branka Katić, a EVO ko će glumiti ANDRIĆA!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje Strahinji – TRUDNA SAM!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Dimitrije Vojnov otkriva za FILM I TV: Zašto se VUK KOSTIĆ nikada nije pojavio u DRŽAVNOM SLUŽBENIKU!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

FILM i TV vas vodi na snimanje filma i serije TOMA! Ovako je bilo na AVALI! (FOTO)

Krajem jula 2020. godine počela je realizacija igranog filma „Toma“ u režiji Dragana Bjelogrlića (reditelj filmsko-televizijskog serijala „Montevideo“ i tvorac serije „Senke...

Milica Pavlović na STUBU SRAMA zbog serije PEVAČICA! Napale je SESTRE JELENE MARJANOVIĆ!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!