Connect with us

Featured

JUŽNI VETAR 2: Ana Nikolić ipak neće slomiti srce MARAŠU! Avramović poručio – ONA NEĆE IGRATI u nastavku!

Published

on

Mada je mnoge ljubitelje filma i serije Južni vetar, ali i popularne pop pevačice Ane Nikolić obradovala vest da bi ona mogla da se pojavi u nastavku velikog bioskopskog i TV hita JUŽNI VETAR 2, reditelj i koscenarista ovog projekta Miloš Avramović, konačno se oglasio.

– Da me ne biste cimali odmah stavljam tačku na ovu priču. Ana Nikolić neće se pojaviti u Južnom vetru 2, kratko je prokomentarisao Avramović dodavši da je scenario odavno gotov i da se čeka početak snimanja.

Ana Nikolić JUŽNI VETAR 2 – ništa od saradnje!

Domaći mediji, inače, ranije su preneli da je pevačica navodno u pregovorima sa ekipom JUŽNOG VETRA, a išlo se toliko daleko da su neki imali i detaljan opis lika koji će pevačica dočarati u Južnom vetru 2.

– Ana bi trebalo da igra pevačicu na vrhuncu svoje karijere u koju su zaljubljeni mnogi moćni muškarci. Međutim, nakon slučajnog susreta sa Marašem, ona odlučuje da uđe u vezu sa njim. Njihov odnos će biti turbulentan i prepun iznenadnih obrta i nema sumnje da će ta veza u velikoj meri obeležiti narednu sezonu – rečeno je tada.

Foto Internet

Advertisement