Connect with us

Top Story

Dve velike promene u nastavku serije TATE! Otkrijte koje su…

Published

on

Sredinom juna emitovana je poslednja od 88 epizoda serije Tate, nakon čega je ekipa otišla sa malih ekrana na zaslužen odmor. Međutim, iako su se njihovi likovi povukli sa TV-a to ne znači da je isto važilo i za glumce. Da bismo od septembra Petra, Marka, Vladu, Tomu i ostale junake serije ponovo videli na okupu, glumci su na posao prionuli već 3. juna.

Pročitajte još OTKRIVAMO: Najgledaniji film Miloša Bikovića dobija nastavak. Evo kada SLUGA 2 stiže u BIOSKOPE!

Mada su svi već navikli na drage likove, u nastavku ćemo biti svedoci dve velike promene. Zbog rada na novom projektu u Hrvatskoj, Filip Juričić je morao da raskine ugovor sa produkcijom, pa će publika u nastavku u ulozi advokata Petra Malbaše gledati Milana Kalinića. Inače, serija „Tate“ po prvobitnom planu trebalo je da bude već završena, ali zbog epidemije korona virusa, snimanja su odložena. Kako je Juričić imao obaveze u zagrebačkom pozorištu bilo je nemoguće da ga gledamo u nastavku.

Pročitajte još Rusi ODUŠEVLJENI – Milena RADULOVIĆ, zvezda filma BALKANSKA MEĐA vaš je novi MILOŠ BIKOVIĆ!

Druga velika promena očekuje nas u rediteljskoj ekipi, gde „dirigentsku“ palicu od Filipa Čolovića koji je nadgledao snimanje prvog ciklusa u nastavku preuzima Filip Konjević koji potpisuje i „Istine i laži„.

Foto Promo

Advertisement