Connect with us

Naša Preporuka

Momčilo Otašević o novoj seriji BELEŽNICA: Oduševljen sam što igram sa ZVEZDAMA MOG DETINJSTVA – ANICOM DOBROM i SVETOZAREM CVETKOVIĆEM!

Published

on

Crnogorskog glumca Momčila Otaševića trenutno gledamo u telenoveli „Drugo ime ljubavi“ na TV Prva, u kojoj je, kako kaže, uživao u društvu kolega iz Hrvatske Elizabete Brodić i Slavka Sobina. Pred njim je, međutim, nov izazov i potpuno nov žanr. Ne samo za njega kao glumca već za kompletnu domaću publiku, budući da serija „Beležnica“ pripada supernatural žanru koji do sada nismo imali prilike da gledamo na našim malim ekranima.

Pročitajte još Milica Tomašević, NADA iz serije IGRA SUDBINE za FILM I TV: Volela bih da odem kod BAKE na KOSOVO!

Mada bi se moglo očekivati da će Otaševića u ovom projektu namučiti akcija, ali naprotiv. On priznaje da ima problem sa emocijama, jer scena koje bi uključivale angažovanje njegovog glumačkog talenta u iskazivanju straha, ljubavi, ili od njega zahtevale poneku suzu, jednostavno – nema.

Pročitajte još Rusi ODUŠEVLJENI – Milena RADULOVIĆ, zvezda filma BALKANSKA MEĐA vaš je novi MILOŠ BIKOVIĆ!

-Zbog toga u tim običnim scenama u kojima kažem „Ćao“, „Kako si“ ili „Šta radiš“ nastojimo da provučemo detalje koji će isplivati tek nakon desetak scena – otkriva Otašević, dodajući da ga serija oduševljava svime – od teme, preko scenarija do glumaca.

– U seriji igraju Anica Dobra, Svetozar Cvetković, Dejan Lutkić, Irfan Mensur, Ivan Zarić, Aleksandra Balmazović, Miodrag Krivokapić i mnogi drugi. Dođeš u neke godine da radiš s nekim koga si kao mali gledao u pozorištu, seriji, filmu. I kad ga vidiš na setu pored sebe, osetiš tu dečačku sreću. Osećam se kao malo dete koje zove roditelje kući i kaže im – znate li sa kime glumim, ili ko mi je partner danas! Fenomenalan je osećaj što ću igrati sa Anicom Dobrom i Svetozar Cvetković. Njih sam toliko puta gledao kao mali, da nisam ni slutio da ćemo jednom zajedno igrati u nekoj seriji – iskren je glumac.

Pročitaj više Sandra Bugarski, zvezda serije IGRA SUDBINE za FILM I TV – Pančetin osmeh će iskoreniti KORONU!

Foto Promo

Advertisement