Connect with us

TV

OKRUŽEN MRTVIMA – Evo kada nas očekuje finale 10. sezone! Fanovima na POKLON – ŠEST novih EPIZODA!

Published

on

Kultna postapokaliptična serija „Okružen mrtvima“, koju pratimo na kanalu FOX, konačno je dobila zvaničan datum velikog finala 10. sezone.

Pročitajte još Mima Karadžić za FILM i TV OTKRIVA: NEĆU više da snimam u CRNOJ GORI! A evo i ZAŠTO…

Na pandemiju korona virusa koja je početkom godine zaustavila svet, apsurdno, ali istinito, imuna nije bila ni najpopularnija serija koja se bavi izumiranjem čovečanstva usled širenja virusa koji ljude pretvara u „zombije“.

Pročitajte još Ovo SIGURNO niste znali o seriji SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Evo kako je Olga Odanović PREVARILA seljake iz sela KUKLJIN!

Nakon što je proletos snimanje serije obustavljeno i time publika ostala uskraćena za kraj prilično uzbudljivog ciklusa, sa upravo završenog Komik-kona u San Dijegu stižu ohrabrujuće vesti. Gostujući na virtuelnoj panel diskusiji o „Okružen mrtvima“, producentkinja serijala Anđela Kang potvrdila je da ćemo 5. oktobra na kanalu FOX od 22.55 gledati poslednju epizodu 10. sezone pod nazivom „Sigurna propast“.

http://www.facebook.com/FOXTVSerbia/videos/932033943947552/

Pročitajte još Glumica IVA ŠTRLJIĆ otkriva za FILM I TV – Evo zašto DIJANA ERSKI, junakinja serije IGRA SUDBINE, nosi SAMO JEDNU RUKAVICU!

Takođe, Kangova je za sve ljubitelje sage o živim mrtvacima najavila i da nas očekuje šest dodatnih epizoda koje će pratiti finale ovog ciklusa, a njihovo emitovanje planirano je za početak 2021. Nažalost, dobrih vesti nema kada je reč o 11. sezoni. Produkcija je na Komik-konu saopštila da publika sledeći nastavak, zbog epidemiološke situacije u svetu, nažalost neće gledati u redovnom oktobarskom terminu, jer su snimanja trenutno pauzirana.

Foto FOX

Continue Reading
Advertisement