Connect with us

TV

Igra sudbine 119. epizoda, petak, 31. jul (Prva, 21.10): ŠOK! Dijana Erski postaje DIREKTORKA u Kan HOLDINGU! Sofija PIŠTI KAO ZVEČARKA!

Published

on

Uzbudljivo veče očekuje nas i uz poslednju epizodu serije Igra sudbine koju ćemo gledati ove nedelje. Igra sudbine 119. epizoda izokrenuće nam svet naopačke. Ovog puta ne toliko zbog života glavnih liko​va, koliko zbog onoga što očekuje sporedne.

Pročitajte još Ovo SIGURNO niste znali o seriji SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Evo kako je Olga Odanović PREVARILA seljake iz sela KUKLJIN!

Ada moli Milu da je obavesti kada će Sofija biti u Kan holdingu, jer želi da joj priredi spektakl! Ona nudi Dijani direktorsko mesto i saradnju na kolekciji “Ada Kanački”. Biće to pravi šou. Jedva čekamo da vidimo Sofijino lice, kada iz direktorske fotelje čuje poznato – Pa gde si Sofkeeee…

Pročitajte još Glumica IVA ŠTRLJIĆ otkriva za FILM I TV – Evo zašto DIJANA ERSKI, junakinja serije IGRA SUDBINE, nosi SAMO JEDNU RUKAVICU!

Za to vreme, uspešno se realizuje drugi Adin plan. Strahinja se uspešno približava Sofiji i isto tako uspešno započinje konfrontaciju sa Matijom. To je kontraefekat na koji Ada nije računala, ali ko zna – možda malo dima iz rupe istera zvečarku.

Pročitajte još HIT! Zvezda filma AVATAR u BEOGRADU! U srpskoj prestonici SNIMA NOVI FILM! Evo o kome je reč…

Besan zbog novog šurovanja i raspodele imovine, Aleksa se sastaje sa Lilom. Šta li će doneti ovaj poslovno-rodbinski randevu?

Pročitajte još HIT! Boba, Marija i Frau Elza u nastavku ŽIKINE DINASTIJE! Rialda Kadrić, Vladimir Petrović i Vesna Čipčić repriziraju svoje ULOGE!

Kada pokuša da iskoristi svoju poziciju i Nadine emocije, Luku će sačekati Nadin brutalni odgovor!​ Očekujemo šamarčinu koju je Luka odavno zaslužio!

Foto Promo

Advertisement