Naslovna FILM Američki film o ŽUTOJ KUĆI - Istinita priča o albanskim zločinima na...

Američki film o ŽUTOJ KUĆI – Istinita priča o albanskim zločinima na KOSOVU! U glavnim ulogama velike HOLIVUDSKE ZVEZDE!

Američki reditelj Pol Kampf i srpska produkcija “Bandur film” još prošlog leta najavili su snimanje filma o albanskim zločinima na Kosovu i zlokobnoj čuvenoj “žutoj kući”. Film “Žetva”, međutim, tek nedavno je dobio sredstva za početak snimawa od Filmskog centra Srbije čime je omogućeno da već na jesen padne i prva klapa filma.

Pročitajte još Miloš Biković – Srbija treba da snimi novi BOJ NA KOSOVU! Sa holivudskim zvezdama! Budžet – 15 MILIONA DOLARA!

– Radujem se dolasku u Srbiju krajem septembra, a do tada ću se posvetiti istraživanju teme filma i proučavanju albanskih zločina opisanih u romanu Veselina Dželetovića “Srpsko srce Johanovo” na kom će film biti zasnovan – poručio je holivudski reditelj u razgovoru za Novosti, dodajući da se trenutno bavi onim događajima koji su se na Kosovu odigravali po dolasku međunarodnih mirovnih snaga pred čijim su se očima odvijali strašni događaji poput trgovine organima ljudi.


PROČITAJTE JOŠ
Ovo su NAJPLAĆENIJI srpski GLUMCI! Nećete verovati ko je NAJSKUPLJI!

Okosnicu filma čini bogati Nemac Johan koji dolazi na Kosovo tragajući za porodicom čoveka čije srce nosi u grudima. Na ovu temu nastavlja se tema “žute kuće” i ilegalne trgovine organima.

Tokom jeseni, kako saznaju NOvosti, Kampf će u Srbiji organizovati kasting za domaće glumce.

PROČITAJTE JOŠ: Ovo SIGURNO niste znali o seriji SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Evo kako je Olga Odanović PREVARILA seljake iz sela KUKLJIN!

– Veći deo filma biće na engleskom, ali će neki od junaka govoriti srpski i englski. Za te uloge intervjue sa glumcima vodiću lično. Za one glumce koji govore samo srpski angažovaćemo prevodioce. Radio sam i ranije sa lokalnim glumcima iz raznih zemalja i znam da njihov instinkt igra važnu ulogu u filmovima sa ovakvim temama. Takve stvari prevazilaze jezičke barijere – poručuje Kampf koji u glavnim ulogama filma o “žutoj kući” već vidi neke holivudske zvezde.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

HIT! Prvo KOŠARE, a sada i ŽETVA! Miloš Biković snima još jedan FILM o stradanju SRBA na KOSOVU!

Miloš Biković ove godine ima uloge u, po mnogima, najznačajnijim srpskim filmovima "Košare" i "Žetva". On ih i sam smatra takvim jer...

Aleksandar Radojičić za FILM i TV otkriva sve o filmu i seriji KOŠARE – Osećam se kao da sa BIKOVIĆEM SLUŽIM VOJSKU!

Piše Jovana Vukašinović PROČITAJTE JOŠ I Ognjen Amidžić u seriji PEVAČICA! A evo KOGA će GLUMITI poznati voditelj! Nećete...

I Ognjen Amidžić u seriji PEVAČICA! A evo KOGA će GLUMITI poznati voditelj! Nećete VEROVATI!

Glumačkoj ekipi serije "Pevačica" pridružio se i Ognjen Amidžić, a voditelj će igrati sebe, pa će, prema scenariju, u svojoj emisiji intervjuisati...

Serija PEVAČICA: EVO ko će igrati Jeleninu SVEKRVU – vračaru ZORICU, a KO će biti SAŠA POPOVIĆ!

Nataša Ninković prihvatila da igra Zoricu Marjanović. Ona je izvrsna glumica koju nikad nismo gledali u ulozi vračare, kaže Gaga Antonijević o...

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje Strahinji – TRUDNA SAM!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!