Connect with us

FILM

HIT! Sandra Afrika u filmu JUŽNI VETAR 2?

Published

on

Pročitajte još Milica Milša OTKRIVA – Adu Kanački u seriji IGRA SUDBINE uskoro očekuje NEŠTO UŽASNO! Spremite SE!

Film i serija „Južni vetar“ fenomen su kooji su obeležili period na malim ekranima, a nešto ranije i u bioskopima širom Balkana. Posle velikog filmskog, a zatim i TV uspeha priče o Marašu, mnoge domaće zvezde počele su da se utrkuju za svoje mesto u „Južnom vetru 2„.

PROČITAJTE JOŠ: Mima Karadžić za FILM i TV OTKRIVA: NEĆU više da snimam u CRNOJ GORI! A evo i ZAŠTO…

Taj trend postao je naročito popularan među pevačima. Tako smo već imali vest da će se u nastavku čeda Miloša Avramovića pojaviti i pop zvezda Ana Nikolić. Ispostavilo se kasnije da to nije istina. A sada se plejadi onih koji se nadaju nekoj roli našla i pevačica Sandra Afrika.

PROČITAJTE JOŠ: Ovo SIGURNO niste znali o seriji SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Evo kako je Olga Odanović PREVARILA seljake iz sela KUKLJIN!

– Produkcija me je zvala u prvom delu. Nažalost, tada sam bila na moru. Dobila sam ponudu i da otpevam pesmu, čini mi se da je reč bila o nekoj mojoj numeri. Nismo nikako mogli da se uskladimo zbog mojih obaveza. Videla sam da su neke moje druge koleginice prihvatile uloge i da su se pojavile u filmu i seriji. Volela bih da glumim u „Južnom vetru„, možda me bude u nastavku – kaže Sandra Afrika!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement