Connect with us

Featured

Published

on

Gospođica Skarlet i Vojvoda

Premijerno od utorka 15. septembra u 21.00 na kanalu EPIC DRAMA

Kejt Filips, koja glumi glavnu ulogu, Elizu Skarlet, poznata nam je iz drugih serija koje su se emitovale na Epik DramiWolf Hall, Birmingemska bandaStjuart Martin, koji glumi Vojvodu, poznat nam je kao Sajlas iz serije Džejmstaun. Ansu Kabija, koji glumi Mozesa, poznat je obožavaocima iz serije „Svet u plamenu„, u kojoj je glumio Edija Najta.

Radnja serije smeštena je u isti onaj London iz 50. godina 19. veka koji je iznedrio Džeka Trboseka. Junakinja ove britanske detektivske drame je neustrašiva i nezavisna heroina, Eliza Skarlet. Zbog svog ljubopitljivog uma, gospođica Skarlet je oduvek bila više zainteresovana za vođenje detektivske agencije svog pokojnog oca, nego za to da se ponaša kao prava damica.

Međutim, ništa je nije pripremilo za opasnosti sa kojima će da se susretne rešavajući slučajeve ubistva koji su pred njom. Pored slučajeva kojima se bavi, bavićemo se i njenim odnosima sa  drugim likovima iz serije. Tu je inspektor Vilijam Velington, poznatiji kao Vojvoda, investitor Rupert Parker, kućepaziteljka Ajvi i Mozes.

Foto VIASAT

Continue Reading
Advertisement