Connect with us

NE PROPUSTITE

HIT! Glumac Ammar Mešić otrkiva HOĆE li STRAHINJA I NADA biti ZAJEDNO u novim epizodama serije IGRA SUDBINE!

Published

on

Pročitajte OBAVEZNO Igra sudbine 148. epizoda – Ada konačno SVE SHVATA! Matija je MOZAK ZAVERE!

Gostujući u jutarnjem programu TV Prva, povodom desetog rođendana ove televizije, glumac Ammar Mešić, koji u hit seriji „Igra sudbine“ tumači lik Strahinje otkrio je neke pikanterije koje zanimaju sve fanove ove sapunice.

PROČITAJTE JOŠ EMIR KUSTURICA snima film NA DRINI ĆUPRIJA!

Budući da je veza između njegovog i lika Nade koju tumači Milica Tomašević, uz onu između Mile i Alekse (Olja Lević i Luka Raco) gledaocima najzanimljivija to je bilo i najvažnije pitanje. Hoće li Strahinja i Nada na kraju u novim epizodama, ipak, biti zajedno? I da li će Strahinja u novim epizodama biti otac Nadinog deteta.

PROČITAJTE JOŠ HIT! Slovenci ODLEPILI za srpskim SERIJAMA I FILMOVIMA! Pogađate koji naslovi su NAJPOPULARNIJI!

  • – To je ono što sve zanima. Pitanje na koje bi svi voleli da dobiju odgovor. Da li će biti zajedno ili ne. Naravno, ne mogu da pokvarim iznenađenje i otkrijem ono što će se između njih dvoje dogoditi u nastavku serije, ali publika sada, prema onome što smo videli, već polako može da nasluti u kom pravcu će se razvijati njihov odnos – tajnovit je bio Mešić, podarivši nam tek toliko informacija da možemo da pretpostavimo da će se Nada i Strahinja uskoro „smuvati“.

PROČITAJTE JOŠ HIT! Predrag Gaga Antonijević OTKRIVA – Evo kada počinje snimanje serije UBICE MOG OCA 5!

  • Prema originalnom scenariju serije Nuevo rico, nuevo pobre na kom je zasnovana serija „Igra sudbine„, Nada bi trebalo da izgubi bebu. Ipak, moguće je da će Žarko Jokanović, scenarista „Igre sudbineNadi podariti srećniju budućnost. Koji od ova dva scenarija vam je draži – onaj, prema kom će Strahinja i Nada zajedno u ljubavi odgajati njihovo dete, ili onaj drugi u kom će Nada ostati bez bebe, promeniti se preko noći i postati vamp devojka koje će se plašiti i Sofija Šubarević?
  • PROČITAJTE JOŠ SJAJNE VESTI! AMAZON otkupio još DVE SEZONE serije UBICE MOG OCA!

Foto Prva

Advertisement