Connect with us

Naša Preporuka

Lidija Vukićević OTKRIVA SVE o njenoj ulozi u seriji IGRA SUDBINE! Evo KOME će POMRSITI KONCE njena MILEVA!

Published

on

Pročitajte još HIT! Evo šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE! Matija IZDAJE Sofiju i postaje POZITIVAC?

Lidiju Vukićević smo do sada gledali u serijama „Bolji život“, „Žikina dinastija“, „Špijun na štiklama“, „Nemoj da zvocaš“, a uskoro će zaigrati u seriji „Igra sudbine“ u ulozi ministarke.

Pročitajte još Igra sudbine 149. epizoda – sreda, 23. septembar: Adi se sprema NOVI ŠAMAR! I to OD LUKE! Kakvu GLUPOST je OVOG PUTA SMISLIO?

„Ne smem mnogo da otkrivam, ali moram da se pohvalim da sam dobila baš interesantnu ulogu. U „Igri sudbine“ igram Milevu Tankosić, ministarku za krizne situacije! Mileva je snažna žena, koja odlično pliva u politici i pomrsiće konce ostalim junacima serije“, priča za Informer glumica, koja se i sama svojevremeno bavila politikom:

Pročitajte još “TV ZEMLJOTRES” – Jovana Joksimović i Srđan Predojević: KO JE ZAISTA KRIV?

„Ta uloga ima sličnosti sa mnom, jer sam u jednom periodu i ja bila u politici. Scenario je toliko dobar da mi glumci ne smemo da izbacimo ama baš nijednu reč. U seriji ću imati dosta zajedničkih scena sa Milicom Milšom, koju mnogo volim, ali i sa Slobodanom Ćustićem i mladim Lukom Racom, divnim glumcem i čovekom“.

Pročitajte još HIT! Glumac Ammar Mešić otrkiva HOĆE li STRAHINJA I NADA biti ZAJEDNO u novim epizodama serije IGRA SUDBINE!

Foto Promo

Advertisement