Connect with us

FILM

DRIVE IN bioskop na Adi – poslednje projekcije za ovu sezonu.

Published

on

Posle tri meseca sjaja pod nebeskim zvezdama, prvi Drive in bioskop na Adi završava sezonu ovog vikedna, dok je početak naredne planiran sledećeg proleća. Poslednje dane „Holivuda u Beogradu“ filmofili će moći dožive na pitovanju kroz prošlost na kojem će se naći filmovi iz četiri različite dekade, a projekcije su besplatne.

Pročitajte još ŠOK! Posle 15 godina JOVANA i SRĐAN se RAZDVAJAJU! Evo gde odlazi JOVANA JOKSIMOVIĆ!

Da doživljaj „Retro nedelje filma“ bude potpun u bioskopu na otvorenom biće parkirana jedna vintage buba, pored koje će posetioci moći da se slikaju, a anjkreativniji će biti i nagrađeni. Filmski vremeplov počinje u četvrtak 24. septembra u 21.00 kada će ljubitelji Alfreda Hičkoka moći da pogledaju čuveni horor iz 1954. godine „Pozovi M radi bistva“ sa Grejs Keli i Rejem Milandom u glavnim ulogama.

Pročitajte još TRI filma koja ne smete propustiti – Leskovački LIFFE i na online platformi

Ovaj vikend obeležiće i projekcija filmskog hita iz 60-ih godina, komedija sa elemnetima drame „Sladak život“ Frederika Felinija. Film je na repertoaru u petak 25. septembra od 21.00, a u subotu u isto vreme sledi animirana avantura „Ko je smestio Zeki Rodžeru“ iz osamdesetih godina prošlog veka.

Pročitajte još Igra sudbine 149. epizoda: Konačno! Aleksa, Vukašin i ADA se ujedinjuju! Vreme je za OSVETU!

Kraj „Retro nedelje filma“ i ujedno zatvaranje Drive in bioskopa biće u znaku 21. veka, uz romantičnu dramu „Beležnica“ reditelja Nika Kasavetesa, koja govori o ljubavi između siromašnog mladića i bogate mlade žene. Film je ostao upamćen po sjajnim ulogama Rejčel Mek Adams i Rajana Goslinga.

Foto PROMO





Continue Reading
Advertisement