Connect with us

TV

Igra sudbine 149. epizoda: Konačno! Aleksa, Vukašin i ADA se ujedinjuju! Vreme je za OSVETU!

Published

on

E, pa konačno je i Ada Kanački rešila da objavi rat nikogovićima i bestidnicima koji je okružuju i koji žele da se dočepaju onoga što im ne pripada. Neću dati nikome ni deo onoga što pripada Kanačkima, što je Boško stekao – poručila je večeras ova moćna lavica naivnom Luki koji nije umeo da pročita poruku između redova.

Pročitajte još SAZNAJEMO: DRŽAVNI SLUŽBENIK 2 od OKTOBRA na SUPERSTAR TV!

Igra sudbine 149. epizoda u sredu 23. septembra doneće nam nova uzbuđenja. Ono najvažnije je da su Aleksa, Vukašin i Ada rešili da presaberu snage. Nalaze se i, kako su to oni nazvali, na prvoj sednici kriznog štaba otpočeli borbu protiv neprijatelja. Za Adu više nema sumnje. Neprijatelji su Sofija i Matija, a ona se mora odbraniti od njih. Hoće li uspeti u tom?

Pročitajte još Lidija Vukićević OTKRIVA SVE o njenoj ulozi u seriji IGRA SUDBINE! Evo KOME će POMRSITI KONCE njena MILEVA!

Luka je siguran da situaciju drži pod kontrolom, a i ne sluti šta mu se sprema. Možda upozorenje njegove supruge i nije tako uzaludno. Za to vreme Pančeta i Tića u Maldivima na Jankove oči razmenjuju nežnosti. Ne slutimo ništa dobro. Kome to janko telefonira?

Pročitajte još HIT! Evo šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE! Matija IZDAJE Sofiju i postaje POZITIVAC?

Mila ubeđuje Debeljka da mu Janko nije prijatelj. Kako kaže – veoma je verovatno da mu je upravo on i namestio batine koje su Debeljka umalo koštale života. A u poslastičarnici se ljubav odvija uz slatkiše. Strahinja se udvara Nadi, a ona mu poručuje – providan si. Zaista bi bilo divno da ovo dvoje na karju budu zajedno. Zar ne?

Pročitajte još “TV ZEMLJOTRES” – Jovana Joksimović i Srđan Predojević: KO JE ZAISTA KRIV?

A Donka? Pa, Bruner joj je izjavio saučešće. Ali i otkrio da joj je našao novi oslonac. Ko li je to?

Foto Printskrin

Advertisement