HIT! Ovo su glavni junaci nove domaće serije KOSTI!

Nikola-Pejaković_Bosonoga-produkcija

Naivni, hrabri, uticajni, ali nadasve unesrećeni – takvi su junaci serije „Kosti“, smešteni u isti grad, isto vreme, ali u okolnosti koje ne odgovaraju baš nikome. Suočeni sa „ostacima prošlosti“, retki su oni koji iza sebe mogu ostaviti sve i krenuti dalje. Likovi, čije će sudbine mnogima izgledati poznate, u naše živote ulaze već 21. novembra kada na Prvom programu RTS-a počinje emitovanje prve epizode.

Pročitajte još ŠOK! Posle 15 godina JOVANA i SRĐAN se RAZDVAJAJU! Evo gde odlazi JOVANA JOKSIMOVIĆ!

„Kosti“ nam pričaju o potrebi čoveka da ispovedi svoje grehove i da se pokaje, otkriva scenarista serije Nikola Kolja Pejaković. „Međutim, pokajanje nije trenutak, to je proces i radi se o svojevrsnom putu ozdravljenja i shvatanja ko si i šta si. Bez toga, čovek ostaje individua koja kao muva leta po horizontali, sudara se sa svojim gresima, navikama, lažima, propastima, nastranostima i ne želi da ih se reši. Svet se ne guši u siromaštvu, već u lažima. Siromaštvo je posledica duhovnog siromaštva i bespuća u koje je zapao i on i sistem koji je čovek stvorio“, pojašnjava Pejaković.

Pročitajte još Igra sudbine 149. epizoda: Konačno! Aleksa, Vukašin i ADA se ujedinjuju! Vreme je za OSVETU!

Priču nose Kosta Govoruša, kojeg tumači Jovo Maksić, i Kosta Gajić, u čiju je kožu ušao Ljubiša Savanović. Naizgled, radi se o dva potpuno različita čoveka, koja ne povezuje ništa osim imena. Ipak, sudbine dvojice otuđenika, koji se ne mogu uklopiti u razoreno i korumpirano društvo, nepovratno će se spojiti.

Pročitajte još SAZNAJEMO: DRŽAVNI SLUŽBENIK 2 od OKTOBRA na SUPERSTAR TV!

„Govoruša je jedna izgubljena, ali dobra duša. Duhovno zapušten, ranjen i ostavljen da ‘ugine’ bez ljubavi i bez jasnog izlaza iz svog malog pakla. Nasuprot njega stoji Gajić, dete sistema koje radi kako mu se kaže. Iako čovek s ambicijom, i on ima srce i dušu. Jednostavno, pošten čovek koji je uhvaćen u mrežu svojih, ali i tuđih laži“, kaže Pejaković.

Pročitajte još Lidija Vukićević OTKRIVA SVE o njenoj ulozi u seriji IGRA SUDBINE! Evo KOME će POMRSITI KONCE njena MILEVA!

U sudbine Koljinih glavnih junaka prste će upetljati, kako ih on naziva, perjanice određenih sila koje rastakaju društvo. Svi oni, prije ili kasnije, doći će do oca Dragana, sveštenika kojeg tumači sam Pejaković.

„U srcu naše priče je čovek koji zna i kome je rečeno, ali čiji metodi nisu priznati i čija sredstva izgledaju beskorisno. Njegova nauka nije od ovog sveta i ne može da posluži ni njemu ni drugima za bogaćenje, rešavanje problema, snalaženje za pare i ostale potrebe savremenog čoveka. Dragan je sveštenik koji živi u svetu, ophrvan problemima svojih parohijana i svoje porodice, na prvoj liniji fronta borbe sa zlom“, dodaje Pejaković.

Pročitajte još HIT! Evo šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE! Matija IZDAJE Sofiju i postaje POZITIVAC?

Iako će, kao i u slučaju „Mesa“, mnogo toga izgledati i zvučati poznato, Kolja kaže kako su svi likovi plod mašte i zbir nekoliko različitih karaktera koji se, u glavama pisaca, stapaju u dramski potentne likove.

Priliku da otkriju tajne junaka serije „Kosti“, nastale u koprodukciji Radio-televizije Srbije i „Bosonoga produkcije“ iz Banjaluke, imaće svi koji subotom i nedeljom počev od 21. novembra uz televizijske ekrane budu pratili nastavke napetog trilera čiju režiju potpisuje Saša Hajduković, a produkciju Brankica Janković.

Pročitajte još Završeno snimanje serije KAMIONDŽIJE! Jezdić poručuje – neka nam PAJA i JARE OPROSTE! A evo i ZAŠTO!

Foto Promo