Connect with us

Top Story

Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI!

Published

on

Još jedno uzbudljivo veče uz seriju Igra sudbine proteklo je kao i uvek – žestoko. Bilo je tu svega, i intrige, i loših namera, ljubavi, sreće, a i nekih opasnosti koje se daju naslutiti.

Pročitajte još ŠOK! Luka Kanački je POPIO ČAJ! OVO niko nije OČEKIVAO!

Adin, Vukašinov i Aleksin plan napokon je jasan. Najviše zahvaljujući tome što se konačno razjasnio plan koji su Ada i Vukašin osmislili pre nego što je Ada navodno otpustila svog odanog slugu. Matija je raskrinkan i Ada mu više ne veruje. Sve je jasno. On i Sofija su tandem i u to ona više ne sumnja.

Pročitajte još ŠOK! Posle 15 godina JOVANA i SRĐAN se RAZDVAJAJU! Evo gde odlazi JOVANA JOKSIMOVIĆ!

Donki Bruner otkriva da joj je našao novog saveznika. Sudija Obrenović je ispao iz igre, ali Bruner ne sumnja da će novi „igrač“ Donki itekako prijati.

Opasnost, međutim, u novoj 150. epizodi vreba onog ko je najmanje kriv. Zbog zbližavanja sa Pančetom, Janko sumnjiči Tiću. Njegova ljubomora je neizlečiva. Toliko da je Tićin život u ozbiljnoj opasnosti.

Pročitajte još SAZNAJEMO: DRŽAVNI SLUŽBENIK 2 od OKTOBRA na SUPERSTAR TV!

To nije jedina opasnost koja nas očekuje u nastavku. Policija dolazi u Kan Holding da bi uhapsila Jelenu. Ostaje veliko pitanje zbog čega. Odnosno ZBOG KOGA? Da li zbog Matije?

Pročitajte još Lidija Vukićević OTKRIVA SVE o njenoj ulozi u seriji IGRA SUDBINE! Evo KOME će POMRSITI KONCE njena MILEVA!

Foto Promo

Advertisement