Connect with us

TV

SANDRA BUGARSKI otkrila koju glumicu doživljava kao SESTRU

Published

on

Glumica Sandra Bugarski osvojila je srca mnogobrojne publike ulogom luckaste Pančete u seriji „Igra sudbine“. Naime, ova glumica je već dugi niz godina prisutna na glumačkoj i pozorišnoj sceni, ali za sebe kaže da je „atipičan“ primerak u ovom svetu!

Ja sam atipičan primerak srpskog glumišta. Ne šminkam se, trčim na pijacu, vukljam kese iz prodavnice, kuvam i peglam, vozim punta. Izvinjavam se ako sam nekoga razočarala„, kroz smeh je ispričala Sandra za „Hello!“.

Kako se može zaključiti pogledom na njen Instagram profil, Milica Milša, koja u seriji glumi Adu Kanački, i Sandra privatno su dobre drugarice. Sandra to potvrđuje, pa čak Milicu naziva i sestrom!

Pročitajte još HIT! IVA ŠTRLJIĆ oduševila nas je kao DIJANA ERSKI, a pogledajte KAKO izgleda u seriji AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA! Potpuna TRANSFORMACIJA!

Milica i ja smo jedna drugoj izabrane sestre. Otkako smo se upoznale davnih studentskih dana, nismo se razdvajale. Niko nije tako divan, dobar, prostodušan, plemenit, širokogrud i požrtvovan kao moja sestra Milica. Svako ko je poznaje reći će vam isto. Među nama nema tajni, niti jedna„, ispričala je Sandra za pomenuti magazin.

Izvor HELLO!

Foto PROMO

Advertisement