Connect with us

TV

HIT! IVA ŠTRLJIĆ oduševila nas je kao DIJANA ERSKI, a pogledajte KAKO izgleda u seriji AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA! Potpuna TRANSFORMACIJA!

Published

on

Još se nije rodio taj koji bi ekscentričnoj modnoj dizajnerki Dijani Erski, koja je svojim likom i delom obeležila telenovelu „Igra sudbine“ uspeo da – uskoči u reč. To i nije tako čudno budući da Dijana pauze među rečima i ne pravi, pa je nemoguće i uskočiti. Istina, pokušala je Sofija Sofke Šubarević, poznatija kao Sofija Krvopija u par navrata da osujeti Dijanin manični monolog, ali svi znamo kako se provela.

Pročitajte još IGRA SUDBINE postaje JOŠ ZANIMLJIVIJA! USKORO saznajemo zašto DIJANA ERSKI ima SAMO JEDNU RUKAVICU! Nećete verovati o kakvoj MISTERIJI je reč!

Sjajne verbalne performanse koje je u svoj lik utkala glumica Iva Štrljić bile su njeno obeležje u hit telenoveli Igra sudbine. Ali šta će Ivino tajno oružje biti u novoj seriji Contrast studija „Azbuka našeg života“ u kojoj je za potrebe uloge doživela pravu transformaciju. Naime, popularna glumica ovog puta dočaraće nam još jedan upečatljiv lik – Karlu Bruni, saradnicu glavnog junaka Uroša Popovića.

Pročitajte još ŠOK! Lidija Vukićević OTKRIVA šta ZAISTA misli o seriji IGRA SUDBINE! Ovome se NIKO nije NADAO!

Samo jedan pogled na fotografiju u nastavku nama več obećava fenomenalnu zabavu, i budi želju da rezervišemo mesta „u prvom redu“ kada „Azbuka“ krene da se emitije. Nažalost, moraćemo da pričekamo još malo, ali sigurni smo – čekanje će se isplatiti.

Pročitajte još ŠOK! Sofija završila U ZATVORU! Da li ju je ADA konačno smestila IZA REŠETAKA?

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement