Connect with us

Top Story

Glumac AMMAR MEŠIĆ na kastingu za jednu ulogu, a dobio da igra STRAHINJU – Evo koga je trebalo da GLUMI

Published

on

Glumac Ammar Mešić prvu ulogu dobio je još pre 11 godina, kao Nikola u seriji „Zauvek mlad“ (2009), i od tada vredno radi. Ipak, najviše pažnje privukao je kao Strahinja u seriji „Igra sudbine“.

Pročitajte još HIT! Ova SRPSKA serija već je PRODATA u 160 zemalja! Nećete verovati O KOJOJ JE SERIJI REČ!

Kako ističe, dopada mu se ovaj lik, ali postoje i neki aspekti koje mu „zamera“.

Verujem da se čoveku dešavaju razne stvari i traume u životu, koje ga navode da se snalazi na različite načine ne bi li preživeo. Siguran sam da će se Strahinja promeniti, jer sve ima svoje zašto. Publika će saznati zašto je Strahinja baš takav lik. Smeta mi njegov loš odnos sa ocem Tićom. Nikada prema njemu nije bio iskren, ali i to će se promeniti. Kada bude naišao na ozbiljan problem, u ocu će naći pravog prijatelja. S druge strane, kod Strahinje mi se sviđa što je požrtvovan, borben, istrajan i snalažljiv – kaže Mešić.

On je za Prvu objasnio da mu nije teško palo snimanje ljubavnih scena s koleginicom Milicom Tomašević jer se odlično poznaju.

– Milicu znam dugi niz godina i nije nam bilo neprijatno da snimamo scene seksa. Sa njom je saradnja fantastična. Jako je direktna i jasna. Šta god da nam smeta, jedno drugom kažemo i zajedno dođemo do najboljeg rešenja. Dešavalo se da se nađemo na kafi i da spremamo tu scenu seksa nedelju dana. Jeste da je Nadi ta noć bila bitna, jer je tada izgubila nevinost, a i Strahinji jer je to čekao sve vreme od žene koju oduvek voli, ali sam taj čin seksa nije bio bitan, koliko razgovor jutro posle – ističe glumac.

Pročitajte još HIT! Petar Strugar u seriji “Zlatni dečko” – NEĆEMO ga gledati kao FUDBALERA

On je otkrio i nešto što publika verovatno nije znala: malo je falilo da ga ne upoznamo kao Strahinju, već da zaigra lik Luke.

  • – Sećam se da sam na kastingu za “Igru sudbine” imao tremu, ali sada mi se čini da je sve to bilo bespotrebno. Bio sam pozvan za ulogu Luke Kanačkog, koju u seriji tumači kolega Stevan Piale, dok je on trebalo da proba ulogu Strahinje i Matije. Verujemo u reditelja Žarka Jokanovića i svesni smo da je sadašnja podela ipak najbolja – kaže Ammar.

Izvor PRVA

Foto PROMO

Advertisement