Connect with us

TV

Igra sudbine 158. epizoda – Sledi VELIKI ŠOK! Sofija se OKREĆE PROTIV LUKE! Sledi RAZVOD! Ali pre toga OVO!

Published

on

Uzbudljivo TV veče proveli smo u domu Kanačkih. Bilo je i napeto, lepo, ali i šokantno. Ali, ako je suditi prema onome što smo videli večeras, tek sutra uveče biće pravi šou!

Igra sudbine 158. epizoda – ŠOK! Sofija i Luka će se POTUĆI! A evo i zbog čega!

Pančeta ima novu teoriju zavere. Želi da ubedi Ivana da Tića, koji je upravo saznao da je deda, ima nameru da im ukrade i Nadu i bebu. Tića, pak, za to vreme, samo želi da Nadu učini princezom, jer zna koliko se ona u životu namučila.

SAZNAJEMO EVO kada DRŽAVNI SLUŽBENIK 2 stiže na TV PINK! Ova vest će vas ODUŠEVITI!

Između Sofije i Luke, situacija je sve zategnutija. Konačno joj je dojadio. Posvađaće se ponovo, i to toliko da će se na kraju umalo i potući. A ko će izvući deblji kraj, tek ćemo saznati. Sofija ima novi plan. Okrenula se protiv Luke i spremna je da ide do kraja. Slutimo da sledi pakleni udarac.U to se uklapa i to što je poslala paparaca da slika Luku u kafani, i to kada je potpuno pijan. Razlog koji nam se nameće jeste taj da želi da ga optuži za nasilje i da se razvede od njega, ali tek kada mu sve uzme.

IGRA SUDBINE – HIT! Porodila se NADA? Strahinja objavio sliku sa BEBOM! (FOTO)

Pomoć u tome, naravno, očekuje od Matije. Ono što ona, međutim, ne zna jeste to da Matija u trenutku kada mu je to javila nije bio sam već sa novinarkom koja sve shvata. Sofija i Matija sada su u velikom problemu. Ili je u problemu novinarka?

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement