Connect with us

Featured

SAZNAJEMO EVO kada DRŽAVNI SLUŽBENIK 2 stiže na TV PINK! Ova vest će vas ODUŠEVITI!

Published

on

Nova, druga sezona hit serije „Državni službenik“ na male ekrane stiže nam ovog vikenda na kanal Superstar. Prvu epizodu kao što je već poznato gledamo od 21.00 u subotu 10. oktobra, a druga sledi odmah sutradan u istom terminu.

Pročitajte još HIT! Nećete verovati KOJA FOLK PEVAČICA će igrati u filmu PORED TEBE!

Ono što do sada, međutim, nije bilo poznato, a što saznajemo, jeste da sa zakašnjenjem od sedam dana, 17. oktobra „Državni službenik 2“ startuje i na TV Pink. Nastavak popularne domaće krimi sage, ovog puta smeštene u svet sajber kriminala očekuje nas na Pinku, kao i na Superstaru, vikendom, subotom i nedeljom, ali od 20.00.

Pročitajte još DRAMA na setu “Južnog vetra” – Miloš Biković pao sa MOTORA na snimanju filma

Ovo su, sigurni smo, sjajne vesti za sve koji su nas prethodnih nedelja pitali na kom još kanalu će moći da gledaju drugi ciklus,a mi se uveliko pripremamo za premijeru koja nas očekuje ove subote.

Kao što je poznato, u glavnoj ulozi i ovog puta je glumac Milan Marić, a u seriji ćemo gledati i Nebojšu Dugalića, Žarka Lauševića, Martu Bjelicu, Aleksandra Berčeka, ali i Nikolu Rakočevića koji u će nas u novoj sezoni kao haker povesti u svet u kom su zločinci nedodirljivi i nevidljivi.

Pročitajte još Milica Pavlović OTKRIVA – Evo kada STIŽE serija PEVAČICA!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement