Connect with us

Naša Preporuka

IGRA SUDBINE – HIT! Porodila se NADA? Strahinja objavio sliku sa BEBOM! (FOTO)

Published

on

Pročitajte OBAVEZNO Igra sudbine 156. epizoda – utorak, 6. oktobar: Sledi veliki ŠOK! Ministarka MILEVA će RAZDVOJITI Milu i Aleksu!

Ljubav između Nade (Milica Tomašević) i Strahinje (Ammar Mešić) otpočetka je bila veoma turbulentna. Na svoj način obeležila je popularnu seriju Igra sudbine, a u svojoj evoluciji od neuzvraćene do ove prave i obostrane konačno je ušla u mirne vode. Nada i Strahinja polako prave planove zabudućnost. Njihovu vezu svi su prihvatili. Čak i Debeljko koji je prihvatio Strahinju za zeta.

Pročitajte još TOP 12 činjenica koje NISTE ZNALI o MILOŠU BIKOVIĆU! Njegova ocena iz VLADANJA u OSNOVNOJ školi će vas ŠOKIRATI!

Par će se uskoro useliti na sprat iznad Pančete čime će otpočeti nova etapa u životima naših junaka. i dok svi čekamo ono najvažnije – da se Nada porodi i na svet donese njihovo dete, glumac Ammar Mešić sve pratioce na društvenim mrežama iznenadio je upravo – slikom bebe.

Pročitajte još HIT! Ova SRPSKA serija već je PRODATA u 160 zemalja! Nećete verovati O KOJOJ JE SERIJI REČ!

Najverniji ljubitelji serije odmah su se oduševili misleći da je reč o bebi koja će uskoro u seriji glumiti njihovog sina, ali – prevarili su se.

Na slici koju je glumac sa svojim obožavaocima podelio na Instagramu, u stvari se nalazi Ammarov bratanac. Razlog radosti koju je glumac poželeo da podeli sa svima je u stvari činjenica da ovaj prelepi bebać puni dve godine. Ammarova sreća i ljubav prema malom Isaku verno je dočarana na fotografiji. Zbog toga, sigurni smo, niko ne može dočekati da Ammar i u Igri sudbine na isti način zagrli njegovo i Nadino dete.

Pročitajte još DRŽAVNI SLUŽBENIK 2 ponovo „spojio“ naša dva najveća glumca – Berček i Laušević 11. put zajedno pred kamerama!

A verujemo da ćete se složiti sa nama da Ammaru beba jako lepo stoji. Sigurni smo da će i sam biti ODLIČAN OTAC. Šta mislite?

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement