Connect with us

Top Story

HIT! Stevan Piale OTKRIVA šta će se dogoditi sa LUKOM u novim epizodama IGRE SUDBINE – BEŽI U ŠUMU i postaje UMETNIK?

Published

on

Pročitajte još ŠOK! Stevan Piale NAPUŠTA seriju IGRA SUDBINE? Dobio NOVU PONUDU!

Glumac Stevan Piale, poslednjih meseci postigao je ogromnu popularnost glumeći Luku Kanačkog u seriji „Igra sudbine“. Nedavno je postao i deo televizije RED gde vodi gejming emisiju u kojoj ugošćava brojna poznata lica. Ipak, trenutnu slavu duguje mladom Luki. Da je toga i sam svestan, otkrio je i u emisiji somborske „TV sreća“ u online gostovanju u šouu „Reč-dve“, kada je prvi put progovorio o tome kako vidi svog junaka u narednim epizodama.

Pročitajte još Ovo NISTE ZNALI! Pančetu i Adu povezuje JEDNA STVAR! Nećete verovati o čemu je reč!

  • – Luka je zabavan dečko. U nastavku ga čeka mnogo peripetija, svet će mu se još jednom okrenuti naglavačke. Uostalom videćete u nastavku serije „Igra sudbine“. Ipak, voleo bih da ga vidim i u nekim drugim situacijama u budućnosti – kako ide u trening, da ima više nekih scena koje će se odvijati napolju. Voleo bih da ima neki skriveni talenat. Da bude umetnik, svira klavir. Nešto neobično što do sada nismo videli. Scenarista „Igre sudbine“ Žarko Jokanović otkrio mi je da u originalnoj seriji, u nekim epizodama koje bi sada trebalo da uslede na malim ekranima, moj junak odlazi u šumu. Daleko od svih. Tamo će provesti sledećih 20 epizoda. Zašto da ne! Voleo bih da Luka sada ode u šumu na 20 epizoda i da vidimo šta će mu se tamo dogoditi. To bi mi bilo fenomenalno – otkrio je mladi glumac.

Pročitajte još OTKRIVAMO Šta nas OČEKUJE u nastavku serije IGRA SUDBINE – Sofija traži RAZVOD od LUKE i optužuje ga za NEVERSTVO! Ali to nije SVE!…

  • Stevanov lik trenutno prolazi kroz novi traumatičan period, budući da ga supruga dovodi do ludila, a uskoro će mu se pogoršati i zdravstveno stanje. Hoće li sve ovo biti okidač da u narednim epizodama zaista vidimo ono što je Piale i priželjkivao? Hoće li mu se smučiti sve?
  • Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement