Connect with us

Top Story

OTKRIVAMO Šta nas OČEKUJE u nastavku serije IGRA SUDBINE – Sofija traži RAZVOD od LUKE i optužuje ga za NEVERSTVO! Ali to nije SVE! Ada je u VELIKOJ OPASNOSTI!

Published

on

Pročitajte još Igra sudbine 159. epizoda – Ministarka Mileva ima ULTIMATUM! Aleksi se OVO neće nimalo DOPASTI! Moraće da OSTAVI MILU! A evo i ZAŠTO!

Uzbudljivo i kao u trenu proletela je prva polovina prvog ciklusa serije „Igra sudbine“. nakon večerašnje epizode njih 159 od ukupno 300 planiranih za prvu sezonu biće za nama. Dogodilo se svašta. Videli smo početnu zamenu beba. Ali i kako su te bebe, sada kao odrasli muškarci vraćeni svojim porodicama. Žarko Jokanović kao autor i scenarista projekta „zapaprio“ je čorbu raznim mirođijama. Tako je tu bilo i prevara, velikih raskida, ali i velikih, kao i onih nemogućih ljubavi, brakova iz koristi i saveza iz interesa. Upoznali smo lažne baronice, pokvarene sudije, neverne žene, videli mlade, naivne, sujetne, iskrene i one pomalo „opičene“ bez kojih serija ne bila „Igra sudbine“.

Pročitajte još Glumac Milan Marić na pretpremijeri DRŽAVNOG SLUŽBENIKA 2 – Nisam balkanski DŽEJMS BOND!

Do sada se situacija već dovoljno zakomplikovala. Na jednoj strani imamo tabor okupljen oko Ade Kanački, koja se posle trovanja i ludila, tokom kog je Luku i Aleksu mazila kao kuce, oporavila i spremna je da da očita lekciju svima koji su u toj zaveri učestvovali. Vukašin i Aleksa deo su kriznog štaba. Dijana Erski uspešno obavlja svoje konspirativno-manipulatorsko-obaveštajne radnje u cilju zaštite svoje drage „Adice čokoladice“. Leđa joj čuva i Marinko Svitac. A sada ima i novog saveznika. Ministarku Milevu Tankosić. Nažalost, zarad savezništva sa njom, moraće da poturi Aleksu da se možda i oženi Milevinom ćerkom što je prvi udar na njegovu vezu sa Milom, otkako su ovo dvoje postali omiljeni ljubavni par publike u Srbiji.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – HIT! Porodila se NADA? Strahinja objavio sliku sa BEBOM! (FOTO)

A šta se radi na estradi? Kao što se kaže – estrada je stradanje, a tu stradaju oni koji u borbi lavova imaju najmanju petlju. Kako smo to do sada videli, najveću, u ringu sa muškarcima, imaju dve žene – Donka i Sofija Šubarević. Sofija koja vidi da joj se družina raspada, a njen piratski brod ostaje sa sve manje gusara koji nisu skočili preko palube odlučuje da miševe rastera i preuzme kormilo u svoje ruke. Vreme je da na površini ostanu oni koji su zaista spremni da se bore za njene ciljeve – a to je novac Kanačkih. Zbog toga Sofija ima novi plan.

Pročitajte još Ovo NISTE ZNALI! Pančetu i Adu povezuje JEDNA STVAR! Nećete verovati o čemu je reč!

Kada sazna od Strahinje da je Luka vara, iako je to samo delimično istina, ona će osmisliti novu akciju. Novi način da se dokopa Adinog bogatstva. Kako je u zakonitom braku sa Lukom, ona kao njegova supruga, u slučaju razvoda braka, ima pravo na deo porodičnog bogatstva. Pogotovo ako se tome doda da ju je Luka prevario, ali i da ju je tukao. kako za ovo sada već polako sakuplja dokaze, ono što sledi moglo bi da poremeti plan igru koju su osmislili Ada, Vukašin i Aleksa. Preti li im nova opasnost? Hoće li Sofija podneti zahtev za RAZVOD BRAKA, optužiti Luku za neverstvo i tako im konačno doskočiti?

Pročitajte još IGRA SUDBINE postaje JOŠ ZANIMLJIVIJA! USKORO saznajemo zašto DIJANA ERSKI ima SAMO JEDNU RUKAVICU! Nećete verovati o kakvoj MISTERIJI je reč!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement