Connect with us

TV

ŠOK! Stevan Piale NAPUŠTA seriju IGRA SUDBINE? Dobio NOVU PONUDU!

Published

on

Stevan Piale, uz ostatk glumačke postave serije Igra sudbine postao je jedno od omiljenih TV lica tokom poslednjih meseci zahvaljujući roli naivnog i pomalo sujetnog Luke Kanačkog. Put od sirotana iz beogradskog getoa, koji je za život zarađivao radeći u magacinu kao fizikalac, do novopečenog bogataša oženjenog najlepšom devojkom u Srbiji, svakodnevno prati više od 1.5 miliona gledaoca.

Pročitajte još IGRA SUDBINE postaje JOŠ ZANIMLJIVIJA! USKORO saznajemo zašto DIJANA ERSKI ima SAMO JEDNU RUKAVICU! Nećete verovati o kakvoj MISTERIJI je reč!

Ipak, glumcu Stevanu Pialeu, ovakav izazov, izgleda nije bio dovoljan. Uprkos tome što svakog dana snima „Igru sudbine“ i po 12 sati, on je uspeo da nađe dodatni angažman. Reč je o emisiji „Igraj da bi se igrali“ koja se emituje svakog radnog dana od 19.30 na kanalu RED TV. Piale je voditelj i domaćin ove emisije, u kojoj su mu gosti VIP zvanice – glumci i pevači.

Pročitajte još ŠOK! Lidija Vukićević OTKRIVA šta ZAISTA misli o seriji IGRA SUDBINE! Ovome se NIKO nije NADAO!

Mada je bilo za očekivati da će glumac, da bi se prihvatio novog izazova, prethodnog morati da se odrekne, on, ipak, nastavlja da radi na dva fronta. Sasvim očekivano je da uz novi angažman napusti seriju „Igra sudbine“, ali to se, ipak, neće dogoditi. Budući da i snimanje emisije zahteva određeno vreme tokom dana, pitamo se da li se to Stevan Piale, u stvari, odrekao spavanja?

Pročitajte još ŠOK! Sofija završila U ZATVORU! Da li ju je ADA konačno smestila IZA REŠETAKA?

Svakog radnog dana očekuju nas novi VIP takmičari, ali i nova priča o malim herojima kojima je pomoć potrebna. Produkcija je za svako dete, čija se priča emituje u okviru svake epizode, izdvojila 100.000 dinara, ali to je samo početak jer se putem emisije pozivaju svi ljudi koji mogu i žele da pomognu.

Pročitajte još KONAČNO! Luka se OBRAČUNAO sa SOFIJOM! Pokazao joj je GDE JOJ JE MESTO! Sofija je POTUČENA do KOLENA!

Kroz emisiju “Igraj da bi se igrali” svakog radnog dana možete da vidite kako su se naše poznate ličnosti snašle u ulozi gejmera i nasmejete se do suza, a sve to kako bi mališani koji su deo serijala mogli bezbrižno da se igraju.

U svakom slučaju Piale se ne oprašta od role Luke Kanačkog, ali ni od novog voditeljskog posla. Šta mislite – u kojoj roli će se bolje snaći?

Pročitajte još OTKRIVAMO Šta nas OČEKUJE u nastavku serije IGRA SUDBINE – Sofija traži RAZVOD od LUKE i optužuje ga za NEVERSTVO! Ali to nije SVE!…

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement