Connect with us

Top Story

Igra sudbine 166. epizoda donosi veliki ŠOK! Sofija ima PORUKU za UNU – RAŠČERUPAĆU TE! Ali to nije SVE!

Published

on

Milevica, kočoperna namiguša rešila je da upotrebi sve svoje atribute, skrivene i otkrivene (mada ovih skrivvenih baš i nema mnogo) kako bi bezecovala mladog Aleksu Ožegovića za svoju ćerku. Mili je to sve i dalje veoma sumnjivo i bori se sa svojom sujetom kako bi oprostila Aleksi.

OTKRIVAMO SVE Šta će se dešavati do kraja serije državni službenik 2: Lazaru preti NOVA IZDAJA! Nećete verovati KO će mu zabosti NOŽ U…

Za to vreme, na drugom frontu, sevaju nove iskre ljubomore. Sofija uleće u kancelariju kod Une i poručuje – raščerupaću te. Una je u šoku, a u prvi mah bili smo i mi. Posle smo se oduševili i sa velikim uzbuđenjem čekamo da na naše male ekrane stigne Igra sudbine 166. epizoda. Kad će, kad će…

 

Pročitajte još Igra sudbine 166. epizoda – VUKAŠIN ima POKLON za SOFIJU! Od OVOGA što joj je spremio NEĆE JOJ BITI DOBRO!

Matija sprema Janka za novi transport drige koji ovog puta naziva ZLATNI METAK! A metak uvek stiže brzo i silovito. Međutim, metak je i ubojit! Hoće li od njega neko stradati?

Pročitajte još HIT! Nećete verovati ŠTA JE Stevan Piale, LUKA iz serije IGRA SUDBINE POKLONIO sebi za ROĐENDAN! OVO niko nije OČEKIVAO!

Donka sa Zvonkom i ambasadorom pravi novi plan. Šta se krije iza svega i ko je njena meta? Verovatno Ada ponovo.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement