HIT! Sofija Šubarević, glavna zlica serije IGRA SUDBINE, krije JEDNU VELIKU TAJNU iz detinjstva! Ovo je TRAUMA od koje ne može da se OPORAVI…

Sofija-Subarevic

Glavna antagonistkinja trenutno najgledanije domaće serije “Igra sudbine”, malo kome je dopadljiva, ali ona voli svoj lik i često kaže da bi i sama privatno volela da bude toliko uporna i istrajna kao Sofija Šubarević.

Pročitajte još Glumac Milan Marić OTKRIVA – EVO šta je UBILO TOMU Zdravkovića!

Prvu značajnu televizijsku ulogu je imala u seriji “Pored mene”, ali priznaje da joj je serija “Igra sudbine” donela neverovatnu popularnost.

Matea Milosavljević je diplomirala glumu na Akademiji dramskih umetnosti u Novom Sadu, u klasi prof. Mirjane Karanović. Međutim, Matea je još kao mala imala kontakt sa glumom. Trenirajući moderni balet, učestvovala je u dečjoj predstavi “Krcko Oraščić” u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, ali nije glumila ono što je želela.

Pročitajte još TOP 3 VAŽNE stvari koje ćemo OTKRITI ove nedelje u seriji IGRA SUDBINE! Hoće li LUKA ostaviti SOFIJU? Aleksa upoznaje ŽAKLINU i

Još na samom upisu modernog baleta, rekli su joj da je gojazna i da ne može da bude mala balerina, što se kasnije odrazilo i na njene dečje uloge u predstavama.

Konkretno u predstavi “Krcko Oraščić” glumila je “debeli mišić”, dok su svi iz njene generacije igrali pahuljice. 

Pročitajte još TOP 6 TEORIJA KAKO će ZAVRŠITI SOFIJA ŠUBAREVIĆ iz serije IGRA SUDBINE! Matija UBIJA SOFIJU??? Sofija ADI uzima SVE!!!

Glumica se i dan-danas često našali da je baš zbog ovog “kompleksa” iz ranog detinjstva oduvek na dijeti i da u svakom momentu pazi šta jede, otkrila je u emisiji “Praktična žena” na TV Prva.

Izvor Prva