Connect with us

Naša Preporuka

HIT! Sofija Šubarević, glavna zlica serije IGRA SUDBINE, krije JEDNU VELIKU TAJNU iz detinjstva! Ovo je TRAUMA od koje ne može da se OPORAVI…

Published

on

Glavna antagonistkinja trenutno najgledanije domaće serije „Igra sudbine“, malo kome je dopadljiva, ali ona voli svoj lik i često kaže da bi i sama privatno volela da bude toliko uporna i istrajna kao Sofija Šubarević.

Pročitajte još Glumac Milan Marić OTKRIVA – EVO šta je UBILO TOMU Zdravkovića!

Prvu značajnu televizijsku ulogu je imala u seriji „Pored mene“, ali priznaje da joj je serija „Igra sudbine“ donela neverovatnu popularnost.

Matea Milosavljević je diplomirala glumu na Akademiji dramskih umetnosti u Novom Sadu, u klasi prof. Mirjane Karanović. Međutim, Matea je još kao mala imala kontakt sa glumom. Trenirajući moderni balet, učestvovala je u dečjoj predstavi „Krcko Oraščić“ u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, ali nije glumila ono što je želela.

Pročitajte još TOP 3 VAŽNE stvari koje ćemo OTKRITI ove nedelje u seriji IGRA SUDBINE! Hoće li LUKA ostaviti SOFIJU? Aleksa upoznaje ŽAKLINU i

Još na samom upisu modernog baleta, rekli su joj da je gojazna i da ne može da bude mala balerina, što se kasnije odrazilo i na njene dečje uloge u predstavama.

Konkretno u predstavi „Krcko Oraščić“ glumila je „debeli mišić“, dok su svi iz njene generacije igrali pahuljice. 

Pročitajte još TOP 6 TEORIJA KAKO će ZAVRŠITI SOFIJA ŠUBAREVIĆ iz serije IGRA SUDBINE! Matija UBIJA SOFIJU??? Sofija ADI uzima SVE!!!

Glumica se i dan-danas često našali da je baš zbog ovog „kompleksa“ iz ranog detinjstva oduvek na dijeti i da u svakom momentu pazi šta jede, otkrila je u emisiji „Praktična žena“ na TV Prva.

Izvor Prva

Continue Reading
Advertisement