Connect with us

TV

Igra sudbine 169. epizoda – SLEDI STRAŠAN ŠOK! NADA će IZGUBITI BEBU zbog SOFIJE? A evo i KAKO!

Published

on

OTKRIVAMO SVE Šta će se dešavati do kraja serije državni službenik 2: Lazaru preti NOVA IZDAJA! Nećete verovati KO će mu zabosti NOŽ U LEĐA!

Igra sudbine 189. epizoda, nažalost, obistiniće neke od najvećih strahova kojih smo se pribojavali nedeljama unazad.  Nada i Strahinja tamas su se pripremali da saznaju kog pola im je beba. Hoće li dobiti ćerkicu ili sina. Međutim, postavlja se pitanje da li će to ikada otkriti?

Igra sudbine 189. epizoda – ŠOK! Sofija preti DIJANI ERSKI da će je UBITI?

Zbog jednog nesmotrenog gesta u toaletu firme, Nadin život će biti ugrožen. Nada se neočekivano konfrontira Sofiji. Posle svađe na stepeništu Kan holdinga sa njom i gurkanja u pokušaju da joj ne dozvoli da joj Sofija otme fasciklu, Nada pada niz stepenice i ostaje bez svesti.

HIT! Zbog TAJNOG ZADATKA u seriji DRŽAVNI SLUŽBENIK glumica POTPUNO promenila IZGLED! Obožavate je, a nećete je PREPOZNATI!

Ono što je svima u tom trenutku u mislima, jeste – hoće li Nada izgubiti bebu? I da li će se Sofija nekažnjeno provući i za ovaj zločin. Ovog puta otišla je predaleko. Sve više ljudi je protiv nje. Ima li joj spasa?

TOP 3 VAŽNE stvari koje ćemo OTKRITI ove nedelje u seriji IGRA SUDBINE! Hoće li LUKA ostaviti SOFIJU? Aleksa upoznaje ŽAKLINU i

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement