Connect with us

Top Story

HIT! Zbog TAJNOG ZADATKA u seriji DRŽAVNI SLUŽBENIK glumica POTPUNO promenila IZGLED! Obožavate je, a nećete je PREPOZNATI!

Published

on

Svi oni koji prate novu sezonu Državnog službenika, ovog vikenda na Superstar kanalu mogli su da vide mladu glumicu, Milenu Radulović, u sasvim drugačijem izdanju. Popularna glumica je za potrebe serije morala da promeni svoj lični opis jer se Lidija, lik koji tumači, našla na važnom tajnom zadatku.

HIT! Sofija Šubarević, glavna zlica serije IGRA SUDBINE, krije JEDNU VELIKU TAJNU iz detinjstva! Ovo je TRAUMA od koje ne može da se OPORAVI…

Kao analitičarka zaposlena u Službi, Lidija je preuzela dužnost agenta u želji da preispita misteriozno ubistvo svog bivšeg momka Ognjena. On ju je prethodno upozorio na firmu Košnica, sumnjive radnje koje se tamo odvijaju, kao i na vlasnika Stefana čije namere nisu baš najiskrenije. Lidija se dobro snašla u ulozi tajnog agenta i uspela je prerušena da se ubaci u Košnicu, ali će je njena odgovornost prema zadatku dovesti u veliku opasnost.

TOP 3 VAŽNE stvari koje ćemo OTKRITI ove nedelje u seriji IGRA SUDBINE! Hoće li LUKA ostaviti SOFIJU? Aleksa upoznaje ŽAKLINU i

Drzavni-sluzbenik_Milena-Radulovic

Transformacije i promene izgleda nisu neuobičajene kod glumaca koji često u skladu sa ulogama koje tumače menjaju svoj lični opis, nekada i do neprepoznatljivosti. Milena Radulović svakako važi za jednu od naših najlepših mladih glumica za koju se vezuje elegantan i prirodan izgled, a ovom promenom pokazala je i da joj crna kosa i malo ležerniji stil savršeno stoje.

TOP 6 TEORIJA KAKO će ZAVRŠITI SOFIJA ŠUBAREVIĆ iz serije IGRA SUDBINE! Matija UBIJA SOFIJU??? Sofija ADI uzima SVE!!!

Što se tiče Državnog službenika, još uvek se ne zna da li će Lidija uspeti da reši slučaj i izbegne opasnost koja joj vreba, ali sigurno je da čak i kao crnka ima Bakračevu ljubav i naklonost. Možda joj baš on pomogne da se izvuče iz opasnosti i odradi svoj zadatak do kraja. To ćemo saznati narednih vikenda od 21 čas premijerno na Superstar TV kanalu.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement