Connect with us

Top Story

Igra sudbine 170. epizoda – STRAŠNO! MATIJA sprema NOVU PODLOST! Hoće li ADA nasesti na OVU LAŽ! Jadan DEBELJKO!

Published

on

OTKRIVAMO SVE Šta će se dešavati do kraja serije državni službenik 2: Lazaru preti NOVA IZDAJA! Nećete verovati KO će mu zabosti NOŽ U LEĐA…

Igra sudbine 170. epizoda donosi nam novu katastrofu i novu smicalicu pokvarenog Matije Grbića. Ovime će on ipak poreći da je rešio da se pokaje zbog svega što je radio do sada protiv Ade. Matija će uraditi nešto neverovatno.

IGRA SUDBINE Odgovaramo na TRI NAJVAŽNIJA PITANJA ove nedelje- Hoće li Nada IZGUBITI bebu, ŠTA će se to STRAŠNO dogoditi DEBELJKU i…

Matija odlazi kod Ade i saopštava joj da se ogromna količina droge nalazi u kombiju Kan holdinga koji je na putu za Nemačku. On joj ubacuje crv sumnje koji vodi do Debeljka. Šta mu je krajnji cilj? Da li na taj način želi da zbaci sumnju sa sebe? Ali zašto je za žrtvu odabrao baš naivnog Debeljka? Hoće li Ada poverovati u ovu nameštaljku?

HIT! PANČETA iz serije IGRA SUDBINE dobija NOVOG KOMŠIJU! NIKADA nećete pogoditi KO JE TO!

Ono najgore tek sledi. Nada se budi na bolničkom krevetu i ne prestaje da pita: Šta mi je sa bebom?​ Šta su joj odgovorili?

 

TOP 6 TEORIJA KAKO će ZAVRŠITI SOFIJA ŠUBAREVIĆ iz serije IGRA SUDBINE! Matija UBIJA SOFIJU??? Sofija ADI uzima SVE!!!

Ispostaviće se da Milevicina ćerka uopšte nije tako naivna. Žaklina je u principu potpuni folirant i sve samo ne tunjava mamina ćerka. Upravo zbog ove činjenice Aleksa upada u veliki problem. Mada je mislio da će moći da se izvuče iz Milevinih kandži, pokazaće da je u njima zaglavio kao muva među laticama mesožderke. Živu glavu – neće izvući.

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement