Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE 170. epizoda – ŠOK! ALEKSA zatiče Luku i Milu u ZAGRLJAJU! Novi HAOS u najavi!

Published

on

OTKRIVAMO SVE Šta će se dešavati do kraja serije državni službenik 2: Lazaru preti NOVA IZDAJA! Nećete verovati KO će mu zabosti NOŽ U LEĐA…

Taman kad smo pomislili da nas Igra sudbine ne može više iznenaditi, ova serija povela nas je korak dalje. Igra sudbine 170. epizoda doslovno je napetu situaciju gurnula u ambis. Nada je došla svesti, ali ničega se ne seća. Jedino što želi da zna kada su joj rekli da je pala niz stepenice jeste – šta je sa njenom bebom?

IGRA SUDBINE Odgovaramo na TRI NAJVAŽNIJA PITANJA ove nedelje- Hoće li Nada IZGUBITI bebu, ŠTA će se to STRAŠNO dogoditi DEBELJKU i…

 

I dok su sve oči bile uperene u Aleksu i Žaklinu koja je rešila da skine masku i Aleksu stavi u mat poziciju, drugi par izmakao nam je kontroli. Ali ne samo nama. Mila očajna zbog Nade, u bolnici zagrljaj utehe potražila je u Luki. Ovaj emotivan trenutak, nažalost, video je i Aleksa. Rađa li se novi problem u Igri sudbine?

TOP 6 TEORIJA KAKO će ZAVRŠITI SOFIJA ŠUBAREVIĆ iz serije IGRA SUDBINE! Matija UBIJA SOFIJU??? Sofija ADI uzima SVE!!!

Sofija koja se u trenutku kada je Nada pala pokajala i molila je da dođe sebi, sada menja ploču. Zove Luku i govori mu da ne veruje Nadi u bilo šta što će reći kad se probudi. Luki je to sumnjivo. Šta to Sofija krije? Da li je ona kriva za nadin pad?

HIT! PANČETA iz serije IGRA SUDBINE dobija NOVOG KOMŠIJU! NIKADA nećete pogoditi KO JE TO!

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement