Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE 172. epizoda – SOFIJA je GOTOVA! Nada se SEĆA SVEGA! EVO šta joj je OBEĆALA! UBICO…

Published

on

Mnogo loših vesti donela je Igra sudbine 171. epizoda. Debeljko je uhapšen, Matija je prevario Adu da je on taj koji je dilovao drogu preko granice. Pančeta i Tića su šokirani saznanjem da je Nada izgubila bebu, ali nisu ništa manje u šoku od Strahinje koji je večeras saznao da su Tića i njegova žena imali još jedno dete pre njega.

TOP 5 NAJGLEDANIJIH filmova MILOŠA BIKOVIĆA! Pogodite KOJI JE na PRVOM MESTU! A nije JUŽNI VETAR!

Igra sudbine 172. epizoda donosi, međutim, jedan važan preokret. Strahujući od onoga što bi Nada mogla da uradi i ispriča Sofija dolazi u bolnicu. Pokušaće da je podmiti, ali iznenadiće se. Nada se svega savršeno seća. nazvala ju je ubicom njene bebe. Kada joj Sofija ponudi pare ona se neće dvoumiti ni u jednom trenutku. Obećava joj – gotova si.

OTKRIVAMO SVE Šta će se dešavati do kraja serije državni službenik 2: Lazaru preti NOVA IZDAJA! Nećete verovati KO će mu zabosti NOŽ U LEĐA…

Za to vreme inspektorka Stana Dželetović započinje pretres Pančetinog pansiona. Konačno je došlo njenih 5 minuta, a Debeljko se ovoga puta neće lako izvući. Ada saznaje da je Nada izgubila bebu. Počinje da sumnja da Sofija stoji iza svega što se dogodilo Nadi.

Pročitajte još OTKRIVAMO Počinje snimanje PETE sezone serije UBICE MOG OCA! A evo i KADA! UBICE se SELE na OVU televiziju!

Continue Reading
Advertisement