Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE – Sledi veliki ŠOK! Aleksa će PREVARITI Milu sa ŽAKLINOM?

Published

on

Igra Sudbine 171. epizoda otvoriće mnoga vrata, iza kojih ćemo zaviriti u narednim nedeljama. Ipak, ono što ćemo u nekim od tih skrivenih odaja Igre sudbine pronaći neće nam se dopasti.

HIT! Skinuo se Stevan Piale! Luka iz serije IGRA SUDBINE – do GOLE KOŽE!

Aleksa i Mila uspeli su da izvedu svoju ljubav posle 170 epizoda na ravan teren. Bilo je tu mnogo uspona i padova, problema i ljubomore, ali ljubav je na kraju pobedila. Ona se sada, međutim, nalazi pred novim izazovom. U originalnom scenariju kolumbijske telenovele prema kojoj je zasnovana serija, Aleksa nije uspeo da ostane veran Mili.

IVA ŠTRLJIĆ otkriva KOJIM TAJNIM ORUŽJEM će njena DIJANA ERSKI iz serije IGRA SUDBINE pobediti SOFIJU ŠUBAREVIĆ!

Ministarka Mileva koja je u originalnoj telenoveli prostitutka uspela je da zavede mladog Ožegovića i čak da spava sa njim. Kao što smo to već videli, Mileva nije ta koja će zavesti Aleksu u našoj verziji Igre sudbine, ali da li je Žaklina?

Pročitajte još OTKRIVAMO Počinje snimanje PETE sezone serije UBICE MOG OCA! A evo i KADA! UBICE se SELE na OVU televiziju!

Hoće li Žaklina uspeti da osvoji Aleksu i da ga pod pretnjom ucene primora da sa njom prevari Milu? Žaklina je Aleksin veliki obožavalac. Da li vam deluje moguće da će ona rasturiti Milinu i Aleksinu vezu?

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement