Connect with us

Top Story

OTKRIVAMO Počinje snimanje PETE sezone serije UBICE MOG OCA! A evo i KADA! UBICE se SELE na OVU televiziju!

Published

on

OTKRIVAMO SVE Šta će se dešavati do kraja serije državni službenik 2: Lazaru preti NOVA IZDAJA! Nećete verovati KO će mu zabosti NOŽ U LEĐA…

Mnogo je slučajeva i ubistava prohujalo tokom prethodne četiri sezone serije „Ubice mog oca“ u životu inspektora Aleksandra Jakovljevića kog je maestralno dočarao glumac Vuk Kostić. Pandemija korona virusa na trenutak je odložila snimanje novog ciklusa, ali na radost velikog broja obožavalaca serije koja je pre nekoliko godina zauvek promenila domaću produkciju – Ubice se vraćaju. Kako Novosti otkrivaju, prva klapa pete sezone pada u prvoj nedelji decembra. Novu sezonu gledaćemo na kanalu SUPERSTAR TV naredne godine.

Otkrivamo – Ko igra Dragana Nikolića u filmu o TOMI ZDRAVKOVIĆU

Novi ciklus imaće 12 epizoda, a do najvećih promena došlo je u rediteljskom pogledu, budući da će peti ciklus režirati mladoj Maši Nešković koja je bila zadužena za pretposledwu epizodu četvrte sezone. Za akcione scene i  dallje je zadužen direktor fotografije rediteq Miloš Kodemo. Kako otkriva autorka serije Nataša Drakulić, i u novim epizodama gledamo tim na koji smo navikli – Aleksandra, Mirka i Predraga, ali radnja se prvi put seli u prošlost.

TOP 5 NAJGLEDANIJIH filmova MILOŠA BIKOVIĆA! Pogodite KOJI JE na PRVOM MESTU! A nije JUŽNI VETAR!

Prvi put otpočetka serije saznaćemo zašto je Jakovljević takav kakav je, a serija će se ovog puta ozbiljnije pozabaviti i Aleksandrovim ocem Miletom jakovljevićem.

IGRA SUDBINE Odgovaramo na TRI NAJVAŽNIJA PITANJA ove nedelje- Hoće li Nada IZGUBITI bebu, ŠTA će se to STRAŠNO dogoditi DEBELJKU i…

Centralna tema serije ovog puta biće vršnjačko nasilje, a Ubice će i petom serijalu ostati verne tradiciji te nas posle Halida Bešlića, pokojnog Šabana Šaulića, Saše Matića i Aleksandre Prijović očekuje nova zvezda narodne muzike. Ali Nataša Drakulić još ne želi da otkrije o kome je reč.

Continue Reading
Advertisement