Connect with us

Featured

Otkrivamo – Ko igra Dragana Nikolića u filmu o TOMI ZDRAVKOVIĆU

Published

on

Kako se snimanje filma i serije o našem legendarnom pevaču Tomi Zdravkoviću bliži kraju, otkriveno je i ko će igrati legendarnog glumca Dragana Nikolića. Čast da prikaže veliko i iskreno prijateljstvo dve legende, Tome Zdravkovića i Dragana Nikolića, pripala je glumcu – Vojinu Ćetkoviću. Toma i Gaga bili su drugari iz kafane, a pevač je često dolazio u bife „Ateljea 212“ gde je Gaga Nikolić provodio mnogo vremena.

Pročitajte još HIT! Nećete verovati koja LEGENDA NARODNE MUZIKE gostuje u filmu VIKEND SA ĆALETOM! (VIDEO)

Vojin je bez mnogo premišljanja pristao da uzme učešće u filmu i seriji koju zajedničkim snagama rade Dragan Bjelogrlić i Željko Joksimović. Scene u kojima tumači lik Dragana Nikolića Vojin je snimao na jednom beogradskom splavu, a na setu je bio i Srđan Žika Todorović koji tumači svog oca Boru.

Pročitajte još HIT! Miloš BIKOVIĆ OTKRIVA koji SVOJ film NAJVIŠE VOLI! Iznenadićete se, ali nije…

O prijateljstvu sa Draganom Nikolićem Vojin je govorio u emisiji „Balkanskom ulicom“ gde je otkrio da su ga, svojevremeno, u vojsku ispratili Nebojša Glogovac i Dragan Nikolić, koji mu je za srećan put dao ondašnjih 100 maraka.

Pročitajte još Nenad Jezdić junak filma VIKEND SA ĆALETOM otkriva ZAŠTO NE SMETE propustiti njegovu NAJLUĐU i NAJBOLJU ULOGU!

Tomu Zdravkovića i Silvanu Armenulić ovekovečiće na filmu i u seriji Milan Marić i Tamara Dragičević. Tominog oca gluma Slobodan Boda Ninković, a majku Mirjana Karanović.

Foto PROMO

Advertisement