Connect with us

Featured

HIT! Miloš Biković otkriva ŠTA devojka MORA da IMA da bi MOGLA DA MU PRIĐE! Nećete verovati O ČEMU JE REČ!

Published

on

Naš trenutno najuspešniji i najpopularniji mladi glumac Miloš Biković ne krije da ovih dana, uprkos trenutnoj globalnoj situaciji sa pandemijom korona virusa, radi punom parom. Zbog toga, kako otkriva u razgovoru za Blic, nema mnogo vremena da se posveti privatnom životu i onome što ga je prethodnih meseci opuštalo, a to je uživanje u prirodi, na imanju kraj Valjeva.

OTKRIVAMO SVE ŠTA ĆE SE DEŠAVATI DO KRAJA SERIJE DRŽAVNI SLUŽBENIK 2: LAZARU PRETI NOVA IZDAJA! NEĆETE VEROVATI KO ĆE MU ZABOSTI NOŽ U LEĐA…

Kako se navodi u intervjuu Biković smatra da je njegov dosadašnji uspeh bio kombinacija mudrih odluka i sreće, budući da je u tri od 10 filmova sa najvećom zaradom u protekloj deceniji upravo on ostvario zapažene uloge. Glumac se nada da će se taj trend nastaviti, i poručuje da još nije umoran.

TOP 6 TEORIJA KAKO će ZAVRŠITI SOFIJA ŠUBAREVIĆ iz serije IGRA SUDBINE! Matija UBIJA SOFIJU??? Sofija ADI uzima SVE!!!

– Radim mnogo, ali gledam da iskoristim ovaj talas jer imam snage da snimam i glumim. Pretpostavljam da ću se u nekom trenutku umoriti od svega i napraviti pauzu, ali dok to vreme ne dođe daću svoj maksimum – tvrdi naš poznati glumac duhovito se osvrnuvši i na pitanje o svom privatnom životu i o tome da li ima devojku.

FILM I TV SAZNAJE Tvorci IGRE SUDBINE spremaju još DVE NOVE SERIJE!

  • – Srećan sam, i to je najvažnije – kratko je odgovorio Biković, a na pitanje novinarke šta jedna devojka mora da ima da bi mu prišla i dozvoljava li pripadnicama nežnijeg pola da mu se približe Miloš duhovito poručuje – Ako ima PCR test, slobodno može svako da priđe.
  • Foto Promo
  • Izvor Blic

Continue Reading
Advertisement