Connect with us

Naša Preporuka

Kad VATRENA STIHIIJA proguta naselje – Dokumentarni film „Obnova raja“ na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC u nedelju 8. novembra od 22.00

Published

on

U jutro 8. novembra 2018. vatrena stihija zahvatila je gradić Paradajs (Raj) u Kaliforniji. Bio je to najsmrtonosniji požar u
Americi u poslednjih 100 godina i najgori u istoriji Kalifornije. Vatra je odnela 85 ljudskih života, a bez doma nad glavom ostalo je više od 50.000 ljudi.

Pročitajte još Stevan Piale krije BOLNU TAJNU iz DETINJSTVA o kojoj NIKOME NE PRIČA. Zaplakaćete kad čujete o čemu je reč!

Na drugu godišnjicu od ove neopisive prirodne katastrofe, u nedelju, 8. novembra, od 22.00 na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC premijerno će biti emitovan dokumentarac Oskarom nagrađenih reditelja i producenata Rona Hauarda i Brajana Grejzera – “Obnova raja”.

Pročitajte još MATEA MILOSAVLJEVIĆ kao i SOFIJA iz serije IGRA SUDBINE ima TRAUME iz detinjstva. NEĆETE verovati o čemu se radi!

Film pripoveda dirljivu priču o borbi protiv tragedije, dok se članovi zajednice koju je zadesila velika nesreća okupljaju kako bi pružili podršku jedni drugima, pronašli ono što su izgubili i počeli rad na obnovi svoje budućnosti.

Foto PROMO

Advertisement