Connect with us

Naša Preporuka

Dokumentarac „Lovci na viruse“ na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC u nedelju 22. novembra u 22.00: Nova PANDEMIJA na pomolu?

Published

on

Pojam virus nam je odavno poznat, što kroz sam život, što kroz literaturu, sedmu umetnost… Mnogi od nas preležali su različite vrste virusa, ali cela planeta strahuje od onog koji ima prefiks – smrtonosan. Čovečanstvo je zaokupljeno trenutnom epidemijom koronavirusa, koji ima, u pojednim slučajevima, smrtne posledice i o kojem naučnici znaju veoma malo. Ali i pored toga, ljudi ne razmišljaju previše o tome šta je sledeće što bi moglo da zadesi svet, već se bave ovim koji trenutno hara. Međutim, oni koji se nalaze na prvim linijama naučne borbe svesni su da će najgore tek doći.

Pročitajte još JUŽNI VETAR 2 – OTKRIVAMO SVE! Na KOGA će MARAŠ morati DA KRENE da bi ZAUZEO TRON? Šokiraćete se kada VIDITE!

Specijalan dokumentarac “Lovci na viruse”, koji se na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC premijerno prikazuje u nedelju 22. novembra od 22.00, odgovara na pitanje: “Šta možemo da uradimo kako bismo predupredili narednu epidemiju pre nego što bude prekasno?”.

Pročitajte još HIT! Od 21. novembra na RTS 1 stiže NOVA DOMAĆA SERIJA! Otkrijte i KOJA! Ovo je priča koja ledi KOSTI…

Širom sveta, naučnici pokušavaju da spreče katastrofu, a njihovi napori predstavljaju najvažniji naučni poduhvat čitave jedne generacije. “Lovci na viruse” prikazaće zastrašujuće priče hrabrih stručnjaka, čiji je cilj da utvrde niz događaja koji bi mogli dovesti do nove globalne zdravstvene krize.

Pročitajte još Stevan Piale krije BOLNU TAJNU iz DETINJSTVA o kojoj NIKOME NE PRIČA. Zaplakaćete kad čujete o čemu je reč!

Član Društva National Geographic, epidemiolog i ekolog Kristofer Golden ima zadatak da otkrije šta povezuje kulturu, bolesti i prirodno okruženje ne bi li ustanovio šablon po kojem dolazi do pandemija. Džejms Longman, dopisnik televizije ABC News, video je iz prve ruke kako Kovid 19 razara svetsku zajednicu i upotrebiće svoje bogato iskustvo u istraživačkom novinarstvu da dođe do odgovora na goruća pitanja javnosti.

Foto PROMO

Advertisement