Connect with us

Featured

Stevan Piale krije BOLNU TAJNU iz DETINJSTVA o kojoj NIKOME NE PRIČA. Zaplakaćete kad čujete o čemu je reč!

Published

on

Stevan Piale je jedan od najpopularnijih mladih domaćih glumaca. Taj epitet stekao je zahvaljujući seriji “Igra sudbine”, u kojoj ga već skoro godinu dana gledamo kao Luku Kanačkog.

Karijeru je podredio pozorištu, gde je nanizao više od 40 naslova. Ali, Stevan Piale priznaje da mu je rad na televiziji mnogo pomogao i da je zbog njega mnogo napredovao.

MATEA MILOSAVLJEVIĆ kao i SOFIJA iz serije IGRA SUDBINE ima TRAUME iz detinjstva. NEĆETE verovati o čemu se radi!

– U seriju “Igra sudbine” došao sam kao pozorišni glumac. U pozorištu je sve veliko. Pokreti, grimase, gestovi… Ako ništa drugo, naučio sam sa koliko malo pred kamerama možeš mnogo da kažeš.

Njegovog Luku Kanačkog mnogi doživavalju kao lošeg momka. Ipak, Stevan kaže da nije čuo loše komentare na ulici.

HIT! BAĆA “JUŽNI VETAR” konačno PROGOVORIO! Evo PRVE reakcije Miodraga Radonjića na TO što će POSTATI TATA!

– Od početka serije borim se da, i kada Žarko Jokanović napiše nešto što ne ide u Lukinu korist, okrenem priči na to da bude simpatičan. On se, dečko, obreo u svetu u kojem ne zna kako da se ponaša i ne ume sa njim da se nosi. Bilo mi je bitno da kada uradi nešto loše ljudi ne pomisle da je zao. Više kao igru, neznanje ili nesmotrenost. Verujem da polako uči na svojim greškama i da će biti sve bolji.

Istine-i-lazi-128-epizoda-Luka (2)
Stevan Piale priznaje da su ga kolege kritikovale što je prihvatio ulogu u seriji „Igra sudbine“

Od gledalaca nije dobijao kritike, ali zato jeste od kolega. Stevan kaže da su mu mnogi zamerili što je pristao da igra u telenoveli.

ŠOK! Još jedan VELIKI srpski GLUMAC ZARAŽEN KORONOM! Kada budete videli o kome je reč – ZANEMEĆETE!

– Kada radite telenovelu, za koju dnevno snimite i do 17 scena, za koje ni Bog otac ne može da se spremi, jasno vam je da će to biti predmet kritika. Posebno vaših kolega glumaca. Ne gledaju svi na seriju “Igra sudbine” afirmativno i pozitivno. Tako da sam i očekivao negativne kometare. Svakako da nisu bili prijatni, ali sa tim naučiš da živiš. Čak te ojačaju, daju vam dodatnu motivaciju da se više potrudite da se i takvima svidite – smatra Stevan.

Malo je poznato da je Stevan danas mogao da vozi reli trke, umesto što se bavi glumom.

Ovo SIGURNO niste znali o seriji SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Evo kako je Olga Odanović PREVARILA seljake iz sela KUKLJIN!

– Moj tata je vozio kružne trke do 1993, kada je doživeo nesreću. Ostao je u kolicima. Povukao sam na njega, malo sam vrcav na oca – rekao je Stevan Piale, koji je odrastao na trkama i zbog čega je razmišljao da pođe stopama pokojnog oca. – Kao klinac sam se dvoumio čime ću se baviti. Hteo sam da vozim trke, da igram košarku i fudbal. Na kraju je pobedila ljubav prema fudbalu i glumi. Ali i dalje trkač čuči u meni.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Foto Promo

Advertisement