Connect with us

Top Story

ŠOK! Šta nam donose nove epizode serije IGRA SUDBINE? Luka i Aleksa će se POMIRITI?

Published

on

Otkako ih je medicinska sestra zamenila na porođaju, životi dvojice dečaka, a sada odraslih mladića iz serije „Igra sudbine“ – Luke i Alekse teku, kako im i ime kaže – prema nekoj igri sudbine. Spoznali su obe strane života, i sreću i tugu, bogatstvo i siromaštvo, bili voljeni i umeli da vole, kao što su doneli brojne ispravne i pogrešne odluke.

HIT! LUKA RACO, Aleksa iz serije IGRA SUDBINE – Sa OVIM HOLIVUDSKIM DASOM bih ODMAH snimio FILM!

Ipak, nakon što su saznali jedan za drugog životi ove dvojice više nikada nisu bili isti. Baš kao što ni njih dvojica nikada nisu uspeli da sakriju odbojnost koju osećaju jedan prema drugom. Ipak, poslednje epizode upućuju na zaključak da bi uskoro stvari mogle da se promene.

Prošli smo polovinu predviđenih epizoda koje nas očekuju do kraja prve sezone serije „Igra sudbine“. Istina, o drugoj se još ne razmišlja, mada smo sigurni da bi stotine hiljada obožavalaca širom Srbije želelo da tako i bude. U drugoj polovini serije stratsi će se polako stišati. Neprijatelj postaje jedan, i on je zajednički, tako da ćemo videti kako se dojučerašnji zakleti krvnici ujedinjuju protiv onih koji svima žele zlo. Naravno, te sile zla okupljene su oko Sofije, Donke i Matije.

Igra sudbine 176. epizoda – ŠOK! Dijana ERSKI će RASKRINKATI MINISTARKU MILEVI! I to PRED SVIMA! Evo KO je ONA?

Kako se već u nekoliko poslednjih epizoda moglo videti odnos između Luke i Alekse postaje sve bolji. Netrpeljivosti je sve manje, mada mladi Kanački i dalje smatra, naivan kakav jeste, da mu je Matija veći prijatelj od Alekse, i daje Sofija prava dušica.

Naravno, koliko greši u svojoj proceni, uveriće se – uskoro. Do tada, ostaje nam da priželjkujemo da Luka i Aleksa i u seriji sede jedan pored drugog, baš kao što su to Luka Raco i Stevan Piale izveli pozirajući na svom instagram profilu. Šta mislite – da li će to biti moguće?

OTKRIVAMO – ZAŠTO Sofija MRZI OCA? Kakvu joj je to UŽASNU STVAR uradio kad je bila MALA!

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement