Connect with us

TV

IVAN BOSILJČIĆ menja PROFESIJU – postaje PEVAČ?

Published

on

Ivan Bosiljčić, zvezda serija „Ranjeni orao“ i „Greh njene majke“, karijeru gradi i u Rusiji. Uskoro ga tamo, prema njegovim rečima, očekuju premijera filma, ali i serije. A kako je Bosiljčić najavio, seriju ćemo i mi gledati na Radio-televiziji Srbije na proleće. Ivan Bosiljčić, kog trenutno gledamo u „Urgentnom centru“ na Prvoj, slobodno vreme ovih dana provodi uz pesmu.

Naše veče Ivan Bosiljčić i Zoran Stojanović

Pročitajte još OTKRIVAMO – ZAŠTO Sofija MRZI OCA? Kakvu joj je to UŽASNU STVAR uradio kad je bila MALA!

Naime, u Akademiji 28 nedavno je održao nastup pod nazivom „Naše veče“ gde je popularni glumac pokazao i svoje sjajne pevačke mogućnosti. Uz pratnju perkusioniste Marka Kalabića, gitarista Zorana Stojanovića i Gorana Kovačića publika je uživala uz sjajne numere. Muzički opus bio je šarenolik, pa su se tako na repertoaru našle i starogradske i ciganske i izvorne narodne pesme, kao i ruske melodije.

Ivan je sjajan pevač, bolji od 90 odsto pop pevača na našoj sceni – otkriva nam Zoran Stojanović, kompozitor i gitarista koji već četvrt veka sarađuje sa samim vrhom portugalske muzičke scene. – Ivan sebe posmatra pre svega kao glumca, ali on se, kada je muzika u pitanju, daje maksimalno, čak i kada su probe, da ne pričam o samom nastupu. Sa Ivanom sam se upoznao posle saradnje sa njegovom suprugom Jelenom Tomašević i mnogo mi je drago što sam deo njegovog autorskog projekta „Naše veče“.

Miloš Biković – ZVEZDA telenovela OBOŽAVA našeg glumca! Hoće sa njim da SNIMI film! Nećete verovati o kome se radi!

Sudeći prema reklami na društvenim mrežama nastupi poznatog glumca su rasprodati, a zbog epidemiološke situacije u pojednim gradovima neki su odloženi. Kako nam je rekao Zoran Stojanović na nastupima se primenjuju sve mere zaštite, a plan je da se uskoro u prestonici Srbije „Naše veče“ održi i u nekom većem prostoru.

Foto PRIVATNA ARHIVA i FACEBOOK

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement