Connect with us

Featured

OTKRIVAMO – ZAŠTO Sofija MRZI OCA? Kakvu joj je to UŽASNU STVAR uradio kad je bila MALA!

Published

on

Serija „Igra sudbine“ mesecima već pošteno drži rejting na lestvici ispod koje se retko spušta. Tako je i sa radnjom. Uzbuđenjima nema kraja. Od trenutka kada je Ada Kanački zakoračila u domove gledalaca u Srbiji – u većini je i ostala. Priča se, priznaćete, od prve epizode vidno zakomplikovala. A na neke detalje smo i zaboravili. Sofija Šubarević danas je glavna zlobnica serije i dežurni krivac za sve loše stvari koje se događaju kako kod kanačkih, tako i kod Ožegovića. Ipak, pomalo smo zaboravili na to kako je sve počelo. I zašto je Sofija u stvari – zla.

 

TOP 10 KLJUČNIH činjenica o seriji PEVAČICA! Ko je BABA VLAJNA?

U nastavku razgovaramo o mogućim razlozima koji su Sofiju učinili takvom kakva je danas. Jedan od najvažnijih jeste – njen otac. Ko je on?

Šta je Sofiji učinio njen otac?

Svi znamo da atraktivna manekenka nikada nije imala dobar odnos sa ocem. On je danas mrtva, a kako smo videli – dan njegove sahrane za nju je bio dan kada se oslobodila velikog bremena. Zašto? Šta joj je taj čovek učinio toliko strašno što je obeležilo Sofiju i zavilo njenu dušu u crno za ceo život? Najočigledniji odgovor je onaj na koji je ona nekoliko puta i upućivala gledaoce. Da li ju je zlostavljao kada je bila mala? Ovo bi svakako objasnilo mnogo toga.

HIT! TOM KRUZ je SRBIN! A evo i KAKO! Nećete VEROVATI, ali prezivao se na IĆ!

Zašto se o tome nikada ne priča u seriji „Igra sudbine“ ?

Tema Sofijinog oca u serij je spominjana tek u prolazu. Kao pojašnjenje Sofijine nezgodne naravi i besa sa kojim dugo ne može da se izbori. Upravo zbog ovoga svoju majku Božidarku smatra slabićem, a brata izgubljenim slučajem. Sve to navodi nas na razmišljanje – čega se stidi Sofija. I zašto beži od svoje prošlosti.

JUŽNI VETAR 2 – OTKRIVAMO SVE! Na KOGA će MARAŠ morati DA KRENE da bi ZAUZEO TRON? Šokiraćete se kada VIDITE!

U par navrata videi smo da je Dijana Erski (Iva Štrljić) dobro upoznata sa Sofijinom prošlošću. Tako znamo da je ona bila konobarica iz Tutina pre nego što je psotala čuveni fotomodel. Da li će ovi tragovi prošlosti u nekom trenutku isplivati na videlo i konačno razotkriti šta se krije iza mračne prošlosti Šuabrevićke i njene mržnje prema ocu.  Stiže li nam veliko otkrovenje – zašto Sofija mrzi OCA?

MATEA MILOSAVLJEVIĆ kao i SOFIJA iz serije IGRA SUDBINE ima TRAUME iz detinjstva. NEĆETE verovati o čemu se radi!

Continue Reading
Advertisement