Connect with us

Featured

Amsterdamske avanture VAN DER VALKA – Na FOX CRIME od 4. decembra, petkom u 22.00

Published

on

Od scenariste popularnih krimi serija “Agata Rejzin” i “Ubistva u Midsomeru”, Krisa Mareja, od 4. decembra na kanal FOX CRIME stiže nam prva sezona ovogodišnjeg britanskog krimića “Van der Valk”.

NAPRAVLJEN PAKT! Igra sudbine 191. epizoda – UDRUŽENO protiv Matije

Radnja serije smeštena je u Amsterdam i prati rad prevejanog holandskog detektiva Van der Valka. Kroz problematične događaje, koji prožimaju sve društvene slojeve Amsterdama. Serija pruža kompletan uvid u život ove dinamične svetske metropole. Na ulicama ovog egzotičnog grada susreću se brojne kulture, bez rasnih, seksualnih i verskih podela. Upoznaćemo grada u kojem koegzistiraju kriminalno podzemlje i visoko društvo. Serija je zasnovana na romanu Nikolasa Frilinga. Prva verzija ovog serijala emitovana je od 1972. do 1977, pa opet od 1991. do 1992. godine. Bila je poznata i po uvodnoj temi “Eye Level”, koja je u izvođenju Simon Park Orchestra u septembru 1973. došla na prvo mesto čuvene britanske top-liste.

Miloš Biković u KOMI – SCI FI, četvrtak 17. decembar u 21.00

U filmskom serijalu glavne uloge tumače Mark Voren (Van der Valk) i  Mejmi Mekoj (Lusin Hejzel). Marka Vorena već smo imali prilike da gledamo na kanalima FOX. U seriji “Besni psi” Voren je, takođe, imao jednu od glavnih uloga. Uz seriju “Van der Valk” gde tumači glavnu ulogu, Voren je ove godine imao i premijeru serije “Sex, droga i PR” (FLACK).

Foto PROMO

Advertisement