Connect with us

Top Story

ŠOK! Sofiju Šubarević u nastavku serije IGRA SUDBINE očekuje VELIKA PROMENA! A evo i O ČEMU JE REČ!

Published

on

Glumica Matea Milosavljević, kao zvezda serije „Igra sudbine“, i neponovljiva zlica Sofija Šubarević prethodnih meseci pozicionirala se kao jedna od najtraženijih mladih glumica domaće scene. Ali ne samo to. Mnogo veća nagrada za nju kao glumicu je i ta da je postala omiljena kod publike. Tako ne krije da je obožavaoci na ulici svakodnevno presreći i na njeno čuđenje – Sofiju doživljavaju sa oduševljenjem.

Pročitajte još Milica Tomašević OTKRIVA: Volim Nadu, ali ona mi je UKRALA najvredniju stvar u životu! Evo i koju!

_ Uprkos tome što je negativka i bavi se raznim spletkama, Sofiju su zavoleli mnogi. A uz njih i ja. Više je ne doživljavam kao zlobnicu, već pomalo i uživam u njenom bogatom liku – otkrila je nedavno Matea Milosavljević.

Ipak, Sofiju u seriji očekuje jedna velika promena. O čemu je reč? Saznaćete u narednim redovima.

Pročitajte još Igra sudbine – 197. epizoda: NAPETO! Šamari i ucene samo PLJUŠTE

Naime, glumica je otkrila da uživa u svom trenutnom statusu zvezde serije „Igra sudbine“ i roli Sofije Šubarević, ali i da je privatno dugo tražila ravnotežu u privatnom životu. Jedan od najvećih problema, kako je to navela u razgovoru za magazin Hello, glumici je – ishrana.

Sofija Šubarević i IGRA SUDBINE donose VELIKU PROMENU!

Iako se to nikako ne bi moglo naslutiti po njenoj savršenoj liniji, Matea već dugo vodi bitku sa jednom od svojih velikih ljubavi – prema hrani.

‒ Dugo sam bila nezadovoljna sobom, nesigurna, na dijetama, te nisam dovoljno mršava, te postala sam premršava. Da bih onda, ni sama ne znam kako, pre dve-tri godine ukapirala i ko sam i šta sam, i počela da se zaista dobro osećam u svojoj koži. Sklona sam gojenju, volim da jedem i mrzim da kuvam. Živela baka koja sve sprema! Poslednjih meseci ne jedem meso, ali nije reč o odluci tipa “neću od sutra”, već se dogodilo spontano – iskreno je ispričala Matea u nedavnom intervjuu za „HELLO!“.

Pročitajte još U SUSRET! Počinje serija “Zlatni dani” – Mućke uz srpskog DEL BOJA

Glumica je osim ove promene sve fanove na instagramu oduševila još jednom velikom promenom. Skratila je kosu na srednju dužinu, odnosno, takozvani srednji bob koji je i ranije često nosila.

Pitamo se, kako će ova promena uticati na njenu Sofiju Šubarević u seriji. Hoće li i Sofija promeniti frizuru ili će Matea pred kamerama za potrebe serije, ipak, nositi nadogradnju?

Foto Promo

Advertisement