Connect with us

Top Story

Milica Tomašević OTKRIVA: Volim Nadu, ali ona mi je UKRALA najvredniju stvar u životu! Evo i koju!

Published

on

Milica Tomašević postala je jedna od najomiljenijih domaćih glumica. Mada je ostvarila zapaženu rolu seriji Dragana Bjelogrlića “Senke nad Balkanom”, serija “Igra sudbine” lansirala ju je među zvezde.

Nada Galić, uloga koju tumači u popularnoj domaćoj telenovela, donela joj je popularnost, nove prijatelje i glumačke angažmane. Ipak, nešto joj je i oduzela.

Pročitajte još: ŠOK! Mila će uništiti Sofiju! Nećete verovati šta će joj uraditi!

Mlada glumica ističe da ju je jedna od glavnih uloga u popularnoj seriji udaljila od ljudi koje je nekada mnogo volela. I u njenom slučaju pokazalo se da slava ponekad može da bude mač sa dve oštrice. Da donese mnogo lepih stvari, ali i onih koje ostavljaju gorak ukus u ustima.

Pročitajte još: OVO svi sa nestrepljenjem iščekujemo! Evo koga će Andrija Milošević ugostiti u seriji MOJ PRIJATELJ!

https://www.instagram.com/p/CHTUBS2JdIu/

– Popularnost mi je donela, ali mi je i odnela prijatelje. Tu su neki benefiti u smislu kada te neko prepozna, pa neki posao možda malo brže završiš. To je sve zanimljivo, ali ništa suštinski bitno – smatra mlada glumica.

Pročitajte još: Glumica Anđelka Prpić redovno posećuje terapeuta. Otkrijte zašto!

Slava joj je, kaže, donela i veću odgovornost.

Pročitajte još: Ovo SIGURNO niste znali o seriji SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Evo kako je Olga Odanović PREVARILA seljake iz sela KUKLJIN!

– Definitivno veće odgovornosti nego ona koju sam imala kada nisam bila javna ličnost. Ako mi nije dan, ja ću izaći sa svojom ćubicom na glavi, koju sve žene volimo i nosimo – nasmejala se Milica Tomašević, pa zatim nastavila.

Pročitajte još: OTKRIVAMO sve o NOVOJ domaćoj seriji ZLATNI DANI!

Milica Tomašević

– Imam definitivno odgovornost kada vidim da je neko dete tu. Kad vidim da sam mu ulepšala možda dan ili nedelju time što me je ugledalo. Imam tu odgovornost valjda zato što sam ja takva. Da mu barem mahnem, da ga zagrlim i poljubim – rekla je za „Idj“.

Foto Promo / Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement