Connect with us

Top Story

U SUSRET! Počinje serija „Zlatni dani“ – Mućke uz srpskog DEL BOJA

Published

on

Na televiziji Pink 14. decembra u 20.00 stiže romantična komedija „Zlatni dani“. Priča prati Macu i Laleta, koji nakon nesupelih brakova i samo 48 sati poznanstva započinju zajednički život. U njihovu ljubavnu idilu umešaće se njihova porodica, prijatelji i komšije, koji će svojim dogodovštinama uneti dinamiku u njihov život.

NOVITET! Čuvena serija “La Casa de Papel” dobija korejsku verziju

Među njima je i Laletov otac, deda Tasa, kog u seriji „Zlatni dani“ igra Milutin Mima Karadžić.

– Tasa je jedan šarmantni prevarant. Napada sve što je žensko, udvara se, laže, petlja. Ne znam zašto baš ja to igram, ali tako se zalomilo – kaže kroz osmeh Mima Karadžić. – U svakom slučaju, Tasa je veoma zanimljiv lik. Najsličniji je Del Boju iz „Mućki“ i ima neku priču. Stalno nešto petlja. Gde god se pojavi, koga god da upozna, pokušava da izvuče neku korist iz toga. Voli da se pogrešno predstavlja, ima lažne brkove i zulufe, svaki put ima drugu frizuru. Ima svega dva odela, ali on to tako kombinuje da uvek izgleda kao da je odlično obučen. Zna da pleše, zna da recituje, da se udvara, razume se u sve živo, od aviona do vina.

Prema Miminim rečima Tasa voli i sina i snaju, voli sve njihove prijatelje, on je sa njima na „Brate, ’de si, šta ima“, ne dozvoljava da mu dodele godine koje mu ne pripadaju. Kad god uđe u kuću, Tasa je u prolazu, stalno je u nekoj akciji.

S obzirom na to da se „Zlatni dani“ razlikuju od svega što je publika prethodnih godina gledala, kada govorimo o domaćem igranom programu, pitali smo Mimu šta je najveći adut ove serije.

SMEH ZAGARANTOVAN! Andrija Milošević u novoj komediji na SUPERSTAR TV

– Glumci naravno, oni su uvek najveći adut serije. Pogotovo što mislim da su ovo sve sjajni glumci. Ta igra koju smo na neki način uspostavili jeste neka vrsta sitkoma, koji nije samo romantičan, već i duhovit i drčan. Sve u svemu, pored glumaca, još jedan adut serije je šarm, kao i kod čoveka – kaže Karadžić.

Verna Pinkova publika Mimu je do sada gledala u brojnim serijama u Pinkovoj produkciji, a kroz “Zlatne dane” popularni glumac se vraća na ovu komercijalnu televiziju.

– Mislim da pravimo jednu veoma lepu stvar. Za Pink sam radio punih osam godina. Napravili smo neke sjajne stvari. I drago mi je što se vratio na Pink, kao I što će Pink imati ovako dobru seriju u programu – rekao je Mima.

Foto RTV PINK

Advertisement