Connect with us

Top Story

Milica Milša otkriva: ADA KANAČKI doživeće NAJVEĆI ŠOK! EVO o čemu je reč!

Published

on

Milica Milša uspešno se oporavila od korone i spremna je da posle duže vremena stane pred kamere.

“Igra sudbine” nastavlja da se snima! Nakon što su pojedini glumci popularne serije oboleli od kovida, snimanje je prekinuto. Sada, kada su svi ozdravili, glumci su se opet okupili na setu. A za obožavaoce glumica Milica Milša otkriva šta nas sve to čeka u narednim epizodama.

Pročitajte još: Milica Tomašević OTKRIVA: Volim Nadu, ali ona mi je UKRALA najvredniju stvar u životu! Evo i koju!

Kao Ada Kanački osvojila je srca mnogobrojne publike u seriji “Igra sudbine”. Publika je navikla da njena junakinja uvek pobeđuje negativce u popularnoj telenoveli, ali hoće li i dalje biti tako? Milica otkriva da će u epizodama koje tek treba da snimi Ada doživeti veliki najveći udarac.

Pročitajte još: ŠOK! Sofiju Šubarević u nastavku serije IGRA SUDBINE očekuje VELIKA PROMENA! A evo i O ČEMU JE REČ!

– Radujemo se svi, jer što se kaže, ovo je bila prinudna pauza. Dosta članova je bilo bolesno. Hvala bogu, svi smo ozdravili. Počinje da živi vila Kanački i krećemo po planu sve da snimamo. Žarko Jokanović je pripremio jedan veliki šok za Adu Kanački. Ne znam kada će te scene doći sa emitovanjem, jer od danas snimamo.

Ovaj šok za Adu je meni bio najjači. O čemu se radi konkretno, ne smem da pričam, ali sigurno će sve iznenaditi – otkriva Milica Milša.

Pročitajte još: Igra sudbine 198. epizoda – ŠOK! Sofija i MATIJA spremaju nešto STRAŠNO za LUKU! Desiće se ONO NAJGORE! A evo i ŠTA!

Na pitanje da li će Ada konačno u novim scenama zavoleti snajku Sofiju Šubarević, Milica odgovara:

Pročitajte još: Luka Raco i Olja Lević otkrivaju: Da li će Aleksa OSTAVITI Milu zbog ŽAKLINE!

Milica Milša Ada Kanački
Milica Milša kao Ada Kanački u seriji „Igra sudbine“

– Ne znam. Kod Žarka je sve moguće. Mada i u životu je sve moguće, što je neverovatno ali istinito – rekla je Milica Milša za „Blic“.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement